Autamme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä sekä autamme koko liiketoimintaa uudistumaan. Silloin kun työelämä ei ole vaihtoehto, parannamme kuntoutujan toimintakykyä ja hyvinvointia arjessa. Toimimme 11 paikkakunnalla 250
henkilön voimin. Kuulumme samaan yritysryhmään Kruunupuiston ja Kuntoutuskeskus Kankaanpään kanssa.

Haemme nyt Ouluun

Psykologia

Vaativan kuntouksen palveluihin*

Etsit yhdessä työryhmäsi kanssa keinoja auttaa, kun heikentynyt toimintakyky tuo haasteita selviytyä arjessa.

Arvostamme moniammatillista ja kuntouttavaa työskentelyotetta. Toivomme, että sinulla on kokemusta neurologisesta ja ikääntyneiden kuntoutuksesta. Viikoittainen työaikasi on 20–30h. Tehtävä on määräaikainen ajalla 31.7.–15.12.2017.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen seija.hirsila@odl.fi 11.6.2017 mennessä. Lisätietoja kertoo palvelupäällikkö Seija Hirsilä p. 050 312 7259 keskiviikkona 31.5. klo 10–14 ja perjantaina 9.6. klo 8–12.

*Verven työelämään suuntaava kuntoutus sai tämän vuoden alussa vahvistusta vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen osaamisesta, kun ODL Terveys Oy siirtyi osaksi Verveä. Vaativan kuntoutuksen palvelut ja yksilölliset terapiapalvelut toteutetaan osoitteessa Kuntotalo, Uusikatu 66. Toiminta tulee jatkumaan Verven nimellä.