Kerro kaverille

Julkaistu 07.02.2019 kategoriassa Asiakaskokemuksia Uutiset

Yläraajojen kuntoutuksen tärkeimmät tekijät ovat toiminnallinen harjoittelu, kuntoutujan aktiivinen osallistuminen, liikkeiden säännöllinen harjoittelu ja riittävä intensiteetti.  Yläraajojen kuntoutuksessa voidaan hyödyntää uutta teknologiaa, joka helpottaa harjoittelua ja tekee kuntoutuksesta tuloksellisempaa.

Verve Oulussa on nyt käytössä uusi sensoritekniikkaa hyödyntävä Armeo®Senso, joka mahdollistaa aktiivisen ja motivoivan yläraajan kuntoutuksen. Se antaa yläraajakuntoutujalle keinot harjoitella ja vahvistaa käsivarren liikettä ja tartuntakykyä käyttämällä jäljellä olevaa neuromuskulaarista hallintaa. Hyödynnämme Armeo®Sensoa vaativan kuntoutuksen kuntoutusjaksoilla ja terapiapalveluissa esimerkiksi toimintaterapiassa.  

Videolla kuntoutujamme havainnollistaa, miltä sensoritekniikkaa hyödyntävä käden kuntoutus käytännössä näyttää. 
Kuntoutujan palaute Armeo®Sensosta:

"Intensiivinen harjoittelu laitoskuntoutusjakson aikana on edistänyt yläraajan liikeratoja sekä käden puristusotetta ja voimankäyttöä. Arjessa mm. vaatteiden omatoiminen pukeminen ja riisuminen on helpottunut. Harjoitusten pelillisyys myös motivoi ja saa heti palautetta omasta toiminnasta."

Lisätietoa:

Verve Oulu Kuntotalo 

ArmeoSenso Product Presentation 

 

Kerro kaverille