Kerro kaverille

Julkaistu 19.02.2019 kategoriassa Avoimet työpaikat

Etsimme Kuopioon, Hämeenlinnaan, Jyväskylään, Mikkeliin, Ouluun, Seinäjoelle ja Tampereelle 

kuntoutuslääkäriä

Tule joukkoomme tekemään mielenkiintoista, sopivasti haastavaa ja yhteiskunnallisesti tärkeää työtä. Tehtävänäsi on etsiä ratkaisuja kuntoutujien monitahoisiin ongelmiin yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa.

Oleellista työssäsi on kuntoutujien kokonaistilanteen selvittely ammattitaitoisen tiimin kanssa. Tukenasi ovat paikalliset kollegat ja valtakunnallinen kollegaverkosto. Kiinnostuksesi kuntoutukseen on eduksi, mutta tärkeintä on kiinnostuksesi ihmisiin ja heidän työ- ja toimintakykyynsä ja tulevaisuuden näkymiinsä. Voit olla yleislääkäri tai esimerkiksi työterveyshuollon, yleislääketieteen tai fysiatrian erikoislääkäri. Toimipaikkamme sopivat myös työterveyshuollon erikoistumiskoulutukseen kuuluvan kuntoutusjakson suorittamispaikaksi.

Luemme hakemuksia hakuaikana ja täytämme paikat sopivan lääkärin löydyttyä. Ouluun haemme kokopäiväistä lääkäriä, muilla paikkakunnilla työ on osa-aikaista (Kuopio 3-4 työpäivää/vko, Hämeenlinna 1 työpäivä/vko, Jyväskylä 3 työpäivää/kk, Mikkeli 2 työpäivää/vko, Seinäjoki 2 työpäivää/vko ja Tampere 3 työpäivää/vko).  Työ voi olla myös kokoaikaista, jos työskentely tapahtuu usealla paikkakunnalla.  Myös erikoistuvan kohdalla työaika voi olla kokopäiväinen.

Hakemukset 27.3.2019 mennessä osoitteeseen: jari.turunen@verve.fi

Lisätiedot:

Jari Turunen, apulaisylilääkäri

040 0963 043 tai jari.turunen@verve.fi

 

Kerro kaverille

Ota yhteyttä