Kerro kaverille

Julkaistu 6.02.2019 kategoriassa Avoimet työpaikat

Tule joukkoomme tekemään mielenkiintoista, sopivasti haastavaa ja yhteiskunnallisesti tärkeää työtä. Tehtävänäsi on etsiä ratkaisuja kuntoutujien monitahoisiin ongelmiin yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa.

Oleellista työssäsi on kuntoutujien kokonaistilanteen selvittely ammattitaitoisen tiimin kanssa. Tukenasi ovat paikalliset kollegat ja valtakunnallinen kollegaverkosto. Kiinnostuksesi kuntoutukseen on eduksi, mutta tärkeintä on kiinnostuksesi ihmisiin ja heidän työ- ja toimintakykyynsä ja tulevaisuuden näkymiinsä. Voit olla yleislääkäri tai esimerkiksi työterveyshuollon, yleislääketieteen tai fysiatrian erikoislääkäri. Tampereen toimipaikkamme sopii myös työterveyshuollon erikoistumiskoulutukseen kuuluvan kuntoutusjakson suorittamispaikaksi.

Luemme hakemuksia hakuaikana ja täytämme paikan sopivan lääkärin löydyttyä. Työsi on osa-aikaista (3 työpäivää/vko, tiistaista torstaihin). Työ voi olla myös kokoaikaista, jolloin toissijaisena työpaikkana on Verven Hämeenlinnan tai Seinäjoen yksikkö. Myös erikoistuvan kohdalla työaika voi olla kokopäiväinen. 

Hakemukset 24.2.2019 mennessä osoitteeseen: jari.turunen@verve.fi

Lisätiedot:

Jari Turunen, apulaisylilääkäri
040 0963 043 tai jari.turunen@verve.fi

Kerro kaverille

Ota yhteyttä