Kerro kaverille

Julkaistu 8.02.2019 kategoriassa Avoimet työpaikat

Etsimme Turkuun

ammatillista kuntoutusohjaajaa

Tehtäväsi on yhdessä asiakkaasi kanssa kaivaa esiin joskus kadoksissakin ollut osaaminen, kokemus ja innostus. Ohjaat haasteellisissa työllisyystilanteissa olevia ihmisiä ja autat heitä jäsentämään omia vahvuuksiaan, tavoitteitaan ja työelämän reittejään.

Sinulla on korkeakoulututkinto (kuten kuntoutuksen ohjaaja, yhteisöpedagogi, sosionomi, muu soveltuva amk-tutkinto tai soveltuva yliopistotutkinto) sekä kokemusta asiakkaiden urasuunnitelmien tekemisestä ja heidän työllistymispolkunsa tukemisesta. Alueellinen tuntemuksesi mm. työllisyystilanteesta on sinulle hyödyksi. Arvostamme kokemusta ammatillisesta kuntoutuksesta tai hankalassa työllisyystilanteessa olevien kanssa työskentelystä sekä yhteyksiäsi eri verkostoihin, kuten yrityksiin ja hoitotahoihin. Eduksi on myös kokemus nuorten kanssa työskentelystä sekä ruotsin kielen taito.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ammatillisen kuntoutuksen ohjaustyöhön alan johtavassa organisaatiossa, kattavan perehdytyksen sekä moniammatillisen työyhteisön. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja tuemme toisiamme. Hyvinvointisi on meille tärkeää.

Kyseessä on äitiyslomansijaisuus, aloitus sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja CV palkkatoiveen kera 4.3.2019 mennessä osoitteeseen: tyopaikat@verve.fi.
Mainitse viestin aihekentässä ammatillinen kuntoutusohjaaja/Turku

Lisätiedot: 26.2.2019 klo 9-11 puh. 040 771 5621 palvelupäällikkö Nina Yli-Heikkilä.

 

Kerro kaverille

Ota yhteyttä