Kerro kaverille

Julkaistu 15.05.2019 kategoriassa Avoimet työpaikat

Etsimme Helsinkiin

sosiaalityöntekijää

Tehtävämme on ohjata työelämään ihmisiä, joiden terveydentila vaikeuttaa työhön pääsemistä, siellä jatkamista tai sinne palaamista. Neuvomme, tuemme ja ohjaamme muuttuneessa terveydellisessä tilanteessa olevia asiakkaitamme. Asiakkaamme tulevat meille ammatilliseen kuntoutukseen pääasiassa työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöiltä sekä Kelalta. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa mietimme ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta. Teemme tiivistä ja jalkautuvaa yhteistyötä työnantajakentän, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa.

Etsimme nyt sinua sosiaalityön ammattilainen. Kartoitat asiakkaan sosiaalista tilannetta ja toimintakykyä sekä ohjaat häntä palveluiden ja etuuksien hakemisessa. Työtä teet sekä yksilöiden että ryhmien kanssa tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen työyhteisön sekä verkostojen kanssa.

Toivomme, että sinulla on Valviran hyväksymä psykoterapeutin pätevyys ja kokemusta nuorten parissa tehtävästä mielenterveystyöstä. Arvostamme tuntemustasi kuntoutuksesta, etuuksista ja toiminta-alueemme palvelujärjestelmistä sekä englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan työelämäkuntoutukseen alan johtavassa organisaatiossa sekä haastavan ja monipuolisen työnkuvan. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja tuemme toisiamme. Työtä kehittämällä takaamme työsi sujuvuuden ja hyvinvoinnin.

Työsuhde on vakituinen ja se voi alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Helsingissä, osoitteessa: Verve, Kumpulantie 7, 00520 Helsinki.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera osoitteeseen tyopaikat@verve.fi
2.6.2019 mennessä. Merkitse sähköpostin aiheeksi Sosiaalityöntekijä/Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kuntoutuspäällikkö Outi Ripatti p. 040 5469 139 tai outi.ripatti@verve.fi
pe 17.5. klo 14 - 16 ja pe 24.5. klo 14 - 16

Kerro kaverille

Kommentointi

Ota yhteyttä