Kerro kaverille

Julkaistu 24.06.2019 kategoriassa Avoimet työpaikat

Etsimme Kouvolaan

sosionomia / sosiaalityöntekijää

Tehtävämme on ohjata työelämään ihmisiä, joiden työ- ja toimintakyky vaikeuttaa työhön pääsemistä, siellä pysymistä tai sinne palaamista. Ohjaamme ihmisiä myös parantamaan työ- ja toimintakykyään lääkinnällisessä kuntoutuksessa. Neuvomme, tuemme ja ohjaamme muuttuneessa tilanteessa olevia asiakkaitamme. Asiakkaamme tulevat meille ammatilliseen kuntoutukseen pääasiassa Kelalta sekä työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöiltä. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa saamme aikaan ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta. Teemme tiivistä ja jalkautuvaa yhteistyötä työnantajakentän, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa.

Etsimme nyt sinua sosiaalialan ammattilainen. Kartoitat asiakkaan sosiaalista tilannetta ja toimintakykyä sekä ohjaat häntä palveluiden ja etuuksien hakemisessa. Ohjaat sekä yksilöitä että ryhmiä yhteistyössä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Arvostamme soveltuvaa koulutusta (sosionomi AMK tai sosiaalityöntekijä) sekä tuntemustasi kuntoutuksesta, etuuksista ja toiminta-alueemme palvelujärjestelmistä. Kielitaito on työssä eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan työelämäkuntoutukseen alan johtavassa organisaatiossa sekä haastavan ja monipuolisen työnkuvan. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja tuemme toisiamme. Työtä kehittämällä takaamme työsi sujuvuuden ja hyvinvoinnin.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
kuntoutuspäällikkö Terttu Rossi, terttu.rossi@verve.fi 
puh 040 044 2553 to 27.6. klo 12-14, ti 2.7. klo 9-11 ja to 11.7. klo 9-11.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen tyopaikat@verve.fi 19.7.2019 mennessä. Mainitse viestin aihekentässä sosionomi/sosiaalityöntekijä Kouvola.

Kerro kaverille

Kommentointi

Ota yhteyttä