Kerro kaverille

Julkaistu 10.06.2019 kategoriassa Avoimet työpaikat

Verve Lahti toteuttaa yksilöllistä ja ryhmämuotoista kuntoutusta vammaisille henkilöille ja heidän omaisilleen. Moniammatillista yksilöllistä kuntoutusta toteutamme aikuisille, lapsille ja nuorille.

Erityisosaamistamme ovat sopeutumisvalmennukset ja vaikeasti vammaisten, harvinaisiin vamma- ja sairausryhmiin kuuluvien sekä perheiden kokonaisvaltainen kuntoutus. Perhe ja lähiyhteisö ovat vahvasti mukana kuntoutuksessa ja heidän näkemyksiään kuullaan kuntoutusprosessin aikana. Meillä on 50 kuntoutujapaikkaa ja vuosittain yli 1 000 kuntoutujaa.

Haemme nyt joukkoomme

Sairaanhoitajaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Sairaanhoitaja on kuntoutuksen erityistyöntekijä, joka voi palvelutuotteesta riippuen toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä tai kuntoutusjakson vastuuhenkilönä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetuin lain mukainen sairaanhoitajan laillistus. Eduksi katsomme erikoistumisen psykiatriseen hoitotyöhön. Arvostamme ryhmämuotoisen kuntoutuksen osaamista ja kokemusta perheiden, nuorten ja lasten parissa työskentelystä. Tarjoamme monipuolisen ja moniammatillisen innostavan työyhteisön.

Noudatamme Terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävään valitun tulee esittää ennen työn vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntalain 48§ tarkoittama rokotussuoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa ajalla 11.6.-18.6. palvelupäällikkö Sari Onnelainen, sari.onnelainen@verve.fi tai  0400 607 858 ja ajalla 24.6-21.7 palvelupäällikkö Erja Myllö, erja.myllo@verve.fi tai 044 465 0561. 

Vapaamuotoinen hakemus sekä CV pyydetään  21.7.2019 mennessä osoitteeseen sari.onnelainen@verve.fi.

Kerro kaverille

Ota yhteyttä