Kerro kaverille

Julkaistu 5.08.2019 kategoriassa Avoimet työpaikat

Etsimme Ouluun

psykologia

Tehtävämme on ohjata takaisin työelämään ihmisiä, joiden terveydentila vaikeuttaa työssä jatkamista. Neuvomme, tuemme ja ohjaamme muuttuneessa terveydellisessä tilanteessa olevia asiakkaitamme. Asiakkaamme tulevat meille ammatilliseen kuntoutukseen pääasiassa työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöiltä sekä Kelalta. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa saamme aikaan ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta. Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajakentän, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa.

Etsimme nyt psykologia Ouluun työkaveriksemme. Työskentelet sekä yksilöiden että ryhmien kanssa tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen työyhteisömme jäsenenä. Asiakkaiden uraohjauksen tukeminen on keskeinen tehtäväsi. Työhösi kuuluvat oppimisedellytysten kartoitukset, soveltuvuusarvioinnit sekä psyykkisen työ- ja toimintakyvyn tutkimukset. Arvostamme työkokemustasi ohjaus- ja arviointitehtävistä, ammatillisesta kuntoutuksesta sekä uraohjauksesta. Sinulla on laillistetun psykologin pätevyys työhön.   

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ammatillisen kuntoutuksen ohjaustyöhön alan johtavassa organisaatiossa, kattavan perehdytyksen sekä moniammatillisen työyhteisön. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja tuemme toisiamme. Hyvinvointisi on meille tärkeää.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen tyopaikat@verve.fi 26.8.2019 mennessä. Mainitse viestin aihekentässä psykologi/Oulu. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anu Peltola p. 040 762 2850 tai anu.peltola@verve.fi. Anu on parhaiten tavoitettavissa 14.8.2019 klo 14-16.

Kerro kaverille

Kommentointi

Ota yhteyttä