Kerro kaverille

Julkaistu 28.10.2019 kategoriassa Avoimet työpaikat

Verve Lahti toteuttaa yksilöllistä ja ryhmämuotoista kuntoutusta vammaisille henkilöille ja heidän omaisilleen. Moniammatillista yksilöllistä kuntoutusta toteutamme aikuisille, lapsille ja nuorille.

Erityisosaamistamme ovat sopeutumisvalmennukset ja vaikeasti vammaisten, harvinaisiin vamma- ja sairausryhmiin kuuluvien sekä perheiden kokonaisvaltainen kuntoutus. Perhe ja lähiyhteisö ovat vahvasti mukana kuntoutuksessa ja heidän näkemyksiään kuullaan kuntoutusprosessin aikana. Meillä on 50 kuntoutujapaikkaa ja vuosittain yli 1 000 kuntoutujaa.

Haemme nyt joukkoomme

sairaanhoitajaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

 Sairaanhoitaja on kuntoutuksen erityistyöntekijä, joka voi palvelutuotteesta riippuen toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä tai kuntoutusjakson vastuuhenkilönä. Sairaanhoitaja ohjaa sekä yksilöitä että ryhmiä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetuin lain mukainen sairaanhoitajan laillistus. Arvostamme.  ryhmämuotoisen kuntoutuksen osaamista ja kokemusta perheiden, nuorten ja lasten parissa työskentelystä. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja moniammatillisen innostavan työyhteisön tuen.

Noudatamme Terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote, joka vaaditaan lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sari Onnelainen, sari.onnelainen@verve.fi tai 0400 607 858.

Vapaamuotoinen hakemus sekä CV pyydetään 17.11.2019  mennessä osoitteeseen sari.onnelainen@verve.fi.

Kerro kaverille

Kommentointi

Ota yhteyttä