Kerro kaverille

Julkaistu 26.11.2019 kategoriassa Avoimet työpaikat

Etsimme Ouluun

ammatillista kuntoutusohjaajaa

Tehtävämme on ohjata työelämään ihmisiä, joiden työ- ja toimintakyky vaikeuttaa työhön pääsemistä, siellä pysymistä tai sinne palaamista. Neuvomme, tuemme ja ohjaamme muuttuneessa tilanteessa olevia asiakkaitamme. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa saamme aikaan ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta. Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajakentän, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa.

Etsimme nyt joukkoomme ammatillista kuntoutusohjaajaa. Tehtäväsi on yhdessä asiakkaasi kanssa kaivaa esiin joskus kadoksissakin ollut osaaminen, kokemus ja innostus. Ohjaat haasteellisissa työllisyystilanteissa olevia ihmisiä ja autat heitä jäsentämään omia vahvuuksiaan, tavoitteitaan ja työelämän reittejään.

Arvostamme kokemusta ammatillisesta kuntoutuksesta ja nuorten ohjaamisesta, soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta asiakkaiden urasuunnitelmien tekemisestä ja heidän työllistymispolkunsa tukemisesta. Toivomme tuntemusta myös alueemme työmarkkinoista ja koulutusmahdollisuuksista sekä kokemusta verkostomaisesta työskentelystä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ammatillisen kuntoutuksen ohjaustyöhön alan johtavassa organisaatiossa sekä moniammatillisen työyhteisön. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja tuemme toisiamme.

Työsuhde on vakituinen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen tyopaikat@verve.fi 13.12.2019 mennessä. Mainitse viestin aihekentässä Ammatillinen kuntoutusohjaaja/Oulu.

Lisätiedot: 4.12. klo 14-16 puh. 040 762 2850 kuntoutuspäällikkö Anu Peltola

 

Kerro kaverille

Kommentointi

Ota yhteyttä