Kerro kaverille

Julkaistu 16.12.2019 kategoriassa Avoimet työpaikat

Olemme kehittäneet etäkuntoutuksen palveluitamme ja tarjoamme etäpuheterapiaa useilla paikkakunnilla. Palvelukysynnän kasvaessa haemme terapiapalveluihin Ouluun lisää

puheterapeutteja

Toteutat ja kehität työssäsi puheterapian palveluita monipuolisesti sisältäen etäpuheterapiaa, kotikäyntejä ja kasvokkaista puheterapiaa. Toimipaikkanasi on Oulu, mutta teet puheterapiaa etäpalveluna eri puolilla Suomea oleviin toimipaikkoihimme. Asiakkainasi on niin lapsia, aikuisia kuin ikääntyneitäkin. Työnkuva on räätälöitävissä kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tukenasi on moniammatillinen työryhmä. Arvostamme kuntouttavaa työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu puheterapeutti. Toivomme, että Sinulla on kokemusta neurologisesta kuntoutuksesta.

Tehtäväsi on kokoaikainen ja vakituinen. Toivomme, että voit aloittaa työsi mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Toimita hakemuksesi Seija Hirsilälle osoitteeseen seija.hirsila@verve.fi viimeistään 31.1.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Seija Hirsilä p. 050 3127 259 17.1. klo 8-9.30 ja 22.1. klo 14.00-15.00

Kerro kaverille

Kommentointi

Ota yhteyttä