Kerro kaverille

Julkaistu 19.05.2020 kategoriassa Avoimet työpaikat

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Autamme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Verve on myös 400 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia 18 paikkakunnalla. 
 

Haemme Ouluun 

kirjanpitäjää


Tiimimme vahvistukseksi etsimme jo kokemustaan kartuttanutta osaajaa vastaamaan Verven valtakunnallisen pääkirjanpidon toteuttamisesta. Odotamme sinulta soveltuvaa liiketalouden perustutkintoa ja vähintään 3-5 vuoden kokemusta pääkirjanpidon tehtävistä sisältäen tilinpäätöksen ja veroilmoitusten laadinnan. Olet numerotarkka ja osaat käyttää sujuvasti Microsoft Excel-ohjelmistoa. Olet tottunut toimimaan moniyritysympäristössä keräämällä aiempaa kokemusta esimerkiksi tilitoimistossa. Käyttökokemus Visma Netvisor tai Talgraf Accuna ohjelmistosta ovat erityinen etu. Toivomme sinulta hyviä tiimityötaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn yhteiskunnallisesti kiinnostavassa toimintaympäristössä. Kokenut hallinnon tukiorganisaatio tukee sinua onnistumaan tehtävässäsi. Yhdessä työtä kehittämällä pidämme huolta työmme sujuvuudesta ja mielekkyydestä sekä tuemme työssä jaksamistamme. Työpaikkasi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Oulun keskustassa.

Tule tekemään kanssamme työtä, jossa on järkeä!

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja voit kysyä 1.-2.6.2020 klo 12-15 laskentapäällikkö Taina Kilponen (040 7633 235)

Lähetä hakemus ja CV 9.6.2020 mennessä osoitteeseen taina.kilponen@verve.fi

Kerro kaverille

Ota yhteyttä