Kerro kaverille

Julkaistu 8.09.2020 kategoriassa Avoimet työpaikat

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Autamme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Verve on myös 400 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia 18 paikkakunnalla. 

Haemme nyt Lahteen

sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Sairaanhoitajana tulet työskentelemään kuntoutuksen erityistyöntekijänä. Riippuen palvelusta, työskentelet moniammatillisen työryhmän jäsenenä tai kuntoutusjakson vastuuhenkilönä. Työhösi kuuluvat sekä yksilölliset, että ryhmämuotoiset tapaamiset eri kuntoutujaryhmien kanssa. Tehtävänäsi on edistää kuntoutujan terveyttä ja toimintakykyä. Sairaanhoitajana tuet kuntoutujaa erilaisissa elämäntilanteissa ja autat heitä parantamaan elämänlaatuaan sekä löytämään voimavaroja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Työsi painottuu lasten, nuorten ja perheiden kanssa toimimiseen.

Tehtävässä edellytetään suuntautumisvaihtoehtona psykiatrista hoitotyötä tai mielenterveys- ja päihdetyötä tai suoritettua mielenterveystyön koulutusta (vähintään 30 op).

Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisteriote, joka vaaditaan lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Arvostamme perhetyön osaamista ja hyviä ryhmänohjaus taitoja. Teemme tiivistä yhteistyötä moniammatillisessa tiimissä, joten olet etsimämme henkilö, jos tiimityö on lähellä sydäntäsi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, kannustavan ja iloisen työyhteisön sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 27.9.2020 mennessä osoitteeseen sari.onnelainen@verve.fi.  Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi pian. Sopivan henkilön löytyessä saatamme täyttää tehtävän mahdollisesti jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sari Onnelainen sähköpostitse sari.onnelainen@verve.fi tai puhelimitse numerossa 0400 607 858.

Kerro kaverille

Ota yhteyttä