Kerro kaverille

Julkaistu 15.10.2020 kategoriassa Avoimet työpaikat

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Autamme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Verve on myös 400 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia 18 paikkakunnalla. 
 

Etsimme Ouluun

psykologia

Tehtävämme on auttaa ihmisiä pysymään työelämässä ja selviämään arjessa. Neuvomme, tuemme ja ohjaamme heitä muuttuneessa terveydellisessä tilanteessa. Etsimme heidän kanssaan keinoja hyvinvoinnin vahvistamiseen elämän eri osa-alueilla.

Etsimme nyt psykologia osaksi moniammatillista työyhteisöämme. Työskentelet erilaisilla kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskursseilla, jotka ovat pääasiassa Kelan järjestämiä. Toteutamme esimerkiksi mielenterveys-, tuki- ja liikuntaelinsairaiden kursseja sekä ammatillista Kiila-kuntoutusta. Työskentelet sekä yksilöiden että ryhmien kanssa. Psykologina tehtäviisi kuuluu psyykkisen hyvinvoinnin arviointi ja tukeminen. Autat kuntoutujia löytämään omat voimavaransa, tavoitteena työkyvyn ja toimintakyvyn paraneminen.

Arvostamme kokemusta ohjaus- ja arviointitehtävistä, mielenterveystyöstä ja ryhmien ohjaamisesta. Myös mahdollinen ammatillisen kuntoutuksen tuntemus on hyödyksi.  Odotamme sinulta laillistetun psykologin pätevyyttä. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kuntoutuksen ohjaustyöhön alan johtavassa organisaatiossa, kattavan perehdytyksen sekä moniammatillisen työyhteisön. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja tuemme toisiamme. Hyvinvointisi on meille tärkeää.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus ja CV 30.10.2020 mennessä osoitteeseen: tyopaikat@verve.fi  Mainitse viestin aihekentässä psykologi / Oulu.

Lisätietoja saat palvelupäällikkö Pirjo Lundbergilta 23.10. klo 10–13 p. 040 5466931 tai pirjo.lundberg@verve.fi.

Kerro kaverille

Ota yhteyttä