Kerro kaverille

Julkaistu 16.02.2021 kategoriassa Avoimet työpaikat Uutiset

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Ammatillisen kuntoutuksen avulla tuemme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Verve on myös 450 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia 19 paikkakunnalla. 

Haemme nyt
palvelupäällikköä
Kuopioon.

Tehtävänäsi on vastata Kuopion toimipaikkamme ammatillisen kuntoutuksen kokonaisuudesta ja kehittämisestä osana Verven valtakunnallista toimintaa. Toimit moniammatillisen työryhmän esimiehenä ja työskentelet itsekin osana tiimiä ja olet ohjaamassa asiakkaitamme uusille työurille. Luot aktiivisesti yhteyksiä palvelujemme ostajiin, yhteistyökumppaneihin sekä Kuopion seudun työnantajiin.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja ammatillisen kuntoutuksen tuntemusta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Aiempi esimieskokemus katsotaan eduksi. Osaamisen painotusalueina ovat sujuvan työn johtaminen, henkilöstöjohtaminen, talousjohtaminen sekä verkostotyö. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn yhteiskunnallisesti kiinnostavassa toimintaympäristössä. Tehtävässä onnistumista tukemassa on osaava työyhteisö ja koko Verven valtakunnallinen organisaatio. Yhdessä työtä kehittämällä pidämme huolta työmme sujuvuudesta ja mielekkyydestä sekä tuemme työssä jaksamistamme.

Tule tekemään kanssamme työtä, jossa on järkeä!

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 1.3.2021 mennessä osoitteeseen tyopaikat@verve.fi. Laita viestin aihekenttään palvelupäällikkö/Kuopio.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä kehitys- ja kuntoutuspäällikkö Aino Lahdelta sähköpostitse aino.lahti@verve.fi. 
 

Kerro kaverille

Ota yhteyttä