Kerro kaverille

Julkaistu 17.02.2021 kategoriassa Avoimet työpaikat

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Ammatillisen kuntoutuksen avulla tuemme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Verve on myös 450 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia 19 paikkakunnalla.

Haemme Turkuun innostuneita työelämän asiantuntijoita.

Tehtävämme on ohjata työelämään ihmisiä, joiden työ- ja toimintakyky vaikeuttaa työhön pääsemistä, siellä pysymistä tai sinne palaamista. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa saamme aikaan ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta.

Ammatillisena kuntoutusohjaajana toimit Kiila-kuntoutuksessa, jonka tarkoitus on tukea työssä kehittymistä ja työelämässä pysymistä. Teet tiivistä yhteistyötä työnantajien ja työterveyshuollon kanssa. Uskallat nostaa esille työn sujumiseen liittyviä pulmakohtia, löydät uusia ratkaisuja ja osaat tukea asiakkaita työkykyyn ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Työskentelet sekä yksilöiden että ryhmien kanssa. Voit tutustua Kiila-palveluun täältä.

Arvostamme aiempaa kokemustasi verkostoyhteistyöstä ja asiakasohjauksesta, soveltuvaa korkeakoulututkintoa, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä aitoa kiinnostusta ja uskallusta työn kehittämiseen. Tarvitset työssäsi omaa autoa. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2021. saakka, mutta voi mahdollisesti jatkua pidempään.

Ammatillisen kuntoutusohjaajan sijaisuudessa ohjaat haasteellisissa työllisyystilanteissa olevia ihmisiä ja autat heitä jäsentämään omia vahvuuksiaan, tavoitteitaan ja työelämän reittejään. Teet tiivistä yhteistyötä työnantajien, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muiden verkostojen kanssa. Työskentelet sekä yksilöiden että ryhmien kanssa.  Tutustu työurapalveluihimme täältä.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta ammatillisesta kuntoutuksesta, asiakkaiden urasuunnitelmien tekemisestä tai muusta työelämään ohjaamiseen liittyvästä työstä. Arvostamme osaamistasi verkostomaisesta työskentelystä. Toivomme, että koet ohjaustyön omaksesi. Mahdollisuutesi käyttää omaa autoasi on plussaa. Tehtävä on määräaikainen 30.6. saakka, mutta voi mahdollisesti jatkua pidempään.

Tarjoamme siis kahta näköalapaikkaa työelämän asiantuntijuuteen alan johtavassa organisaatiossa, kattavan perehdytyksen, moniammatillisen tiimin tuen ja keskustelevan työyhteisön. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja tuemme toisiamme. Kehitämme työtämme yhdessä.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen tyopaikat@verve.fi 8.3.2021 mennessä. Kerro hakemuksessasi kumpi tehtävä sinua kiinnostaa. Mainitse Turku sähköpostisi aihekentässä.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Nina Yli-Heikkilä sähköpostitse nina.yli-heikkila@verve.fi tai puhelimitse ma 1.3. klo 12­–14 puh. 040 771 5621.

 

Lue tästä blogeja liittyen ammatilliseen kuntoutukseen:
Miten ammatillinen kuntoutus onnistuu?
Rinnalla kulkija, kuuntelija, suunnannäyttäjä
Kuulluksi kuntoutuksessa

Voit myös tutustua ammatillisen kuntoutuksen palveluihimme:
Työurapalvelut

Kiila-kuntoutus

Kerro kaverille

Ota yhteyttä