Kerro kaverille

Julkaistu 31.03.2021 kategoriassa Avoimet työpaikat

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Ammatillisen kuntoutuksen avulla tuemme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Verve on myös 450 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia 19 paikkakunnalla. 

Etsimme Vantaan Tikkurilaan toimistosihteeriä

Toimit palvelupäällikön ja kuntoutustiimin tukena. Työtehtäviisi kuuluvat erinomaista osaamista vaativat, monesti nopealla syklillä vaihtelevat toimistotyöt. Onnistut työssäsi itsenäisellä ja aikaansaavalla työskentelyotteella. Tehtävissäsi tarvitset hyviä tietoteknisiä taitoja. Toivomme sinulta myös asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää organisointikykyä. Kaupallinen koulutus sekä työkokemus laskutukseen liittyvistä tehtävistä on sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja mukavan työyhteisön, jossa pääset kehittymään omien vahvuuksiesi mukaan. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja tuemme toisiamme. Hyvinvointisi on meille tärkeää.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen tyopaikat@verve.fi 18.4.2021 mennessä. Kerro hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Mainitse viestin aihekentässä toimistosihteeri/Vantaa.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä kuntoutuspäällikkö Outi Ripatilta sähköpostilla outi.ripatti@verve.fi tai soittamalla puh. 040 546 9139 7.4.2021 klo 14-16 ja 13.4.2021 klo 15-16 tai palvelupäällikkö Taina Vuoriselta sähköpostilla taina.vuorinen@verve.fi tai soittamalla puh. 040 457 8357 15.4.2021 klo 10-12.

Kerro kaverille

Ota yhteyttä