Kerro kaverille

Julkaistu 15.03.2021 kategoriassa Avoimet työpaikat

Verve Lahti on 50-paikkainen kuntoutusyksikkö. Erityisosaamistamme ovat sopeutumisvalmennus ja vaikeasti vammaisten, harvinaisiin vamma- ja sairausryhmiin kuuluvien sekä perheiden kokonaisvaltainen kuntoutus. Järjestämme sopeutumisvalmennusta ja lääkinnällistä laitoskuntoutusta kursseina, yksilöllisinä kuntoutusjaksoina sekä avoterapioina. Tarjoamme Lahdessa myös ammatillista kuntoutusta.

Etsimme 
lähihoitajia tai lähihoitajaopiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin kesäksi 2021.

Työsi Verve Lahdessa tulee olemaan mielenkiintoista ja vaihtelevaa. Tulet kohtaamaan päivittäin eri-ikäisiä kuntoutujia niin lapsia, nuoria, aikuisia kuin ikääntyneitäkin. Tehtäviisi kuuluu päivittäisissä toiminnoissa avustaminen, moniammatillisessa työryhmässä työskentely ja kuntoutujien tavoitteellisen kuntoutuksen tukeminen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävänkuvan sekä mukavat työkaverit, jotka tukevat sinua työssäsi.       

Kelpoisuusvaatimuksena edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai perushoitaja), tai olet opinnoissasi jo hieman edennyt opiskelija.  

Noudatamme Terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote, joka vaaditaan lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sari Onnelainen, sari.onnelainen@verve.fi tai p. 0400 607 858.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 25.4.2021 mennessä osoitteeseen sari.onnelainen@verve.fi. 
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme sijaisuuksia heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Ammatillisen kuntoutuksen avulla tuemme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Verve on myös 450 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia 19 paikkakunnalla.
 

Kerro kaverille

Ota yhteyttä