Kerro kaverille

Julkaistu 17.03.2021 kategoriassa Avoimet työpaikat

Verve Lahti on 50-paikkainen kuntoutusyksikkö. Erityisosaamistamme ovat sopeutumisvalmennus ja vaikeasti vammaisten, harvinaisiin vamma- ja sairausryhmiin kuuluvien sekä perheiden kokonaisvaltainen kuntoutus. Järjestämme sopeutumisvalmennusta ja lääkinnällistä laitoskuntoutusta kursseina, yksilöllisinä kuntoutusjaksoina sekä avoterapioina.

Haemme nyt tiimiimme 

toimintaterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen.

Arvostamme monipuolista kokemusta ja osaamista neurologisesta ja/tai tules-kuntoutuksesta. Työhösi kuuluu sekä yksilölliset, että ryhmämuotoiset tapaamiset. Voit toimia myös kuntoutusjakson vastuuhenkilönä.

Tarjoamme moniammatillisen tiimin tuen työn toteuttamiseen, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen.

Koulutusvaatimuksena on toimintaterapeutin pätevyys.

Noudatamme Terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote, joka vaaditaan lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 18.4.2021 mennessä osoitteeseen sari.onnelainen@verve.fi. 

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Sari Onnelainen, sari.onnelainen@verve.fi tai p. 0400 607 858
 

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Ammatillisen kuntoutuksen avulla tuemme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Verve on myös 450 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia 19 paikkakunnalla.

Kerro kaverille

Ota yhteyttä