Kerro kaverille

Julkaistu 15.03.2021 kategoriassa Avoimet työpaikat

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Autamme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Verve on myös 400 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia 18 paikkakunnalla.

Haemme moniammatilliseen tiimiimme kahta (2) toimintaterapeuttia.

Toimintaterapeuttina tulet työskentelemään tiivisti kuntoutujan ja Verven moniammatillisen tiimin kanssa. Yhteisenä tavoitteenamme on tukea kuntoutujan selviytymistä arjessa ja siten parantaa hänen elämän laatuaan.

Arvostamme moniammatillista ja kuntouttavaa työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme, että sinulla on kokemusta neurologisesta yksilö- ja ryhmämuotoisesta kuntoutuksesta.

Tarjoamme ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön tuen, monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamista kuntoutuksen toimintaympäristössä. 

Koulutusvaatimuksena on toimintaterapeutin pätevyys.

Toinen tehtävistä on kokoaikainen ja vakituinen, toinen 50 % kokonaistyöajasta. Tehtävässä noudatetaan Terveyspalvelualan työehtosopimusta.  

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 6.4.2021 mennessä palvelupäällikkö Seija Hirsilälle seija.hirsila@verve.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ alkaa mahdollisimman nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Marika Alaspää puh. 050 3128 266 ke 24.3. klo 8–9, torstaina 25.3. klo 11–12 ja ti 6.4. klo 14–15.
 

Kerro kaverille

Ota yhteyttä