Kerro kaverille

Julkaistu 22.01.2021 kategoriassa Avoimet työpaikat Uutiset

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Ammatillisen kuntoutuksen avulla tuemme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Verve on myös 450 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia 19 paikkakunnalla. 

Etsimme nyt Kuopioon
toimistosihteeriä.

Toimit palvelupäällikön ja kuntoutustiimin tukena. Työtehtäviisi kuuluvat erinomaista osaamista vaativat, monesti nopealla syklillä vaihtelevat toimistotyöt.

Onnistut työssäsi itsenäisellä ja aikaansaavalla työskentelyotteella. Tehtävissäsi tarvitset hyviä tietoteknisiä taitoja. Toivomme sinulta myös asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää organisointikykyä. Kaupallinen koulutus sekä työkokemus vastaavista tehtävistä on sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja mukavan työyhteisön, jossa pääset kehittymään omien vahvuuksiesi mukaan. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja tuemme toisiamme. Hyvinvointisi on meille tärkeää.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen tyopaikat@verve.fi 8.2.2021 mennessä. Mainitse viestin aihekentässä toimistosihteeri/Kuopio. Tavoitteena on, että saamme hakemukset käsiteltyä ja työhaastattelut toteutettua helmikuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä kehitys- ja kuntoutuspäällikkö Aino Lahdelta sähköpostitse aino.lahti@verve.fi.
 

Kerro kaverille

Ota yhteyttä