Kerro kaverille

Julkaistu 14.01.2021 kategoriassa Avoimet työpaikat Uutiset

Verve Lahti on 50-paikkainen kuntoutusyksikkö. Erityisosaamistamme ovat sopeutumisvalmennus ja vaikeasti vammaisten, harvinaisiin vamma- ja sairausryhmiin kuuluvien sekä perheiden kokonaisvaltainen kuntoutus. Järjestämme sopeutumisvalmennusta ja lääkinnällistä laitoskuntoutusta kursseina, yksilöllisinä kuntoutusjaksoina sekä avoterapioina.
 

Etsimme tiimiimme fysioterapeuttia

perhevapaan sijaisuuteen ajalle 15.3.2021-31.2.2022

Työskennellessäsi meillä fysioterapeuttina toimit samalla kuntoutuksen erityistyöntekijänä, joka voi palvelutuotteesta riippuen toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä tai kuntoutusjakson vastuuhenkilönä.

Arvostamme kokemustasi lasten ja nuorten parissa työskentelystä sekä osaamistasi ryhmämuotoisesta kuntouksesta. Toivomme, että sinulla on kokemusta neurologisesta fysioterapiasta. Tarjoamme monipuolisen ja moniammatillisen innostavan työyhteisön, sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Noudatamme Terveyspalvelualan työehtosopimusta. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote, joka vaaditaan lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Sari Onnelainen, sari.onnelainen@verve.fi tai 0400 607 858.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi sekä cv:si  7.2.2021 mennessä osoitteeseen sari.onnelainen@verve.fi.


Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Ammatillisen kuntoutuksen avulla tuemme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Verve on myös 450 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia 19 paikkakunnalla. 

Kerro kaverille

Ota yhteyttä