Kerro kaverille

Julkaistu 4.11.2020 kategoriassa Avoimet työpaikat

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Autamme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Verve on myös 400 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia 18 paikkakunnalla. 

Toimintamme kasvaessa etsimme Lahteen

kahta ammatillista kuntoutusohjaajaa

Tehtävämme on ohjata työelämään ihmisiä, joiden työ- ja toimintakyky vaikeuttaa työhön pääsemistä, siellä pysymistä tai sinne palaamista. Neuvomme, tuemme ja ohjaamme muuttuneessa tilanteessa olevia asiakkaitamme. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa saamme aikaan ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta. Teemme tiivistä ja jalkautuvaa yhteistyötä työnantajakentän, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa.

Ammatillisena kuntoutusohjaajana toimit pääasiassa Kelan työllistymistä edistävän ammatillisen kuntoutuksen palvelussa ja mahdollisesti osittain myös muun ammatillisen kuntoutuksen parissa. Arvostamme kokemustasi ammatillisesta kuntoutuksesta, työhönvalmennuksesta, asiakkaiden urasuunnitelmien tekemisestä tai muusta työelämään ohjaamiseen liittyvästä työstä. Toivomme, että sinulla olisi tuntemusta alueemme työmarkkinoista ja koulutusmahdollisuuksista sekä kokemusta verkostomaisesta työskentelystä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja koet ohjaustyön omaksesi. Työ on osin liikkuvaa, joten sinulla tulee olla käytössäsi oma auto.

Taustaltasi voit olla esimerkiksi sosiaalityöntekijä tai ammattikorkeakoulusta valmistunut yhteisöpedagogi, sosionomi, kuntoutuksen ohjaaja, sairaanhoitaja tai toimintaterapeutti.

Tehtävät ovat kokoaikaisia ja vakituista. Työ alkaa ensi vuoden alussa, sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle ammatillisen kuntoutuksen näköalapaikan alan johtavassa organisaatiossa, monipuolisen työnkuvan sekä rennot ja mukavat työkaverit. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja tuemme toisiamme. Työtä kehittämällä takaamme työn sujuvuuden ja hyvinvoinnin meille kaikille.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen tyopaikat@verve.fi 30.11.2020 mennessä. Merkitse viestin aihekenttään ”ammatillinen kuntoutusohjaaja/Lahti”.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Erja Myllö puhelimitse numerosta 044 465 0561 torstaina 12.11. klo 15–17, tiistaina 17.11. klo 14–16 ja keskiviikkona 25.11. klo 8–9. Sähköpostitiedusteluihin emme valitettavasti pysty vastaamaan.

 

Lue tästä blogeja liittyen ammatilliseen kuntoutukseen:
Miten ammatillinen kuntoutus onnistuu?
Rinnalla kulkija, kuuntelija, suunnannäyttäjä
Kuulluksi kuntoutuksessa

Voit myös tutustua ammatillisen kuntoutuksen palveluihimme:
Työurapalvelut

Kerro kaverille

Ota yhteyttä