Kerro kaverille

Julkaistu 4.06.2019 kategoriassa Avoimet työpaikat

Etsimme Ouluun

Sosionomia

Tehtävämme on ohjata työelämään ihmisiä, joiden työ- ja toimintakyky vaikeuttaa työhön pääsemistä, siellä pysymistä tai sinne palaamista. Ohjaamme ihmisiä myös parantamaan työ- ja toimintakykyään lääkinnällisessä kuntoutuksessa.   Neuvomme, tuemme ja ohjaamme muuttuneessa tilanteessa olevia asiakkaitamme. Asiakkaamme tulevat meille ammatilliseen kuntoutukseen pääasiassa työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöiltä sekä Kelalta. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa saamme aikaan ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta. Teemme tiivistä ja jalkautuvaa yhteistyötä työnantajakentän, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa.

Etsimme nyt sinua sosiaalialan ammattilainen. Kartoitat asiakkaan sosiaalista tilannetta ja toimintakykyä sekä ohjaat häntä palveluiden ja etuuksien hakemisessa.  Teet asiakasohjaustyötä Kelan eri palveluissa. Ohjaat sekä yksilöitä että ryhmiä yhteistyössä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Arvostamme tuntemustasi kuntoutuksesta, etuuksista ja toiminta-alueemme palvelujärjestelmistä. Kielitaito on työssä eduksi. Arvostamme myös kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan työelämäkuntoutukseen alan johtavassa organisaatiossa sekä haastavan ja monipuolisen työnkuvan. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja tuemme toisiamme. Työtä kehittämällä takaamme työsi sujuvuuden ja hyvinvoinnin.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätiedot: palvelupäällikkö Anu Peltola, anu.peltola@verve.fi.  tai 11.6. klo 8-9 puh 040 7622850

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen tyopaikat@verve.fi 17.6.2019 mennessä. Mainitse viestin aihekentässä sosionomi/Oulu

Kerro kaverille

Kommentointi

Ota yhteyttä