Kerro kaverille

Julkaistu 15.06.2020 kategoriassa Avoimet työpaikat

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Autamme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Verve on myös 400 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia 18 paikkakunnalla. 
 Etsimme Poriin

kahta ammatillista kuntoutusohjaajaa

 

Tehtävämme on ohjata työelämään ihmisiä, joiden työ- ja toimintakyky vaikeuttaa työhön pääsemistä, siellä pysymistä tai sinne palaamista. Neuvomme, tuemme ja ohjaamme muuttuneessa tilanteessa olevia asiakkaitamme, jotka tulevat meille ammatilliseen kuntoutukseen pääasiassa Kelalta sekä työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöiltä. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa saamme aikaan ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta. Teemme tiivistä ja jalkautuvaa yhteistyötä työnantajakentän, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa.

Ammatillisena kuntoutusohjaajana koulutustaustasi voi rakentua yhteiskunta- tai kauppatieteistä tai voit olla koulutukseltasi sosionomi (AMK).

Arvostamme kokemusta ammatillisesta kuntoutuksesta, asiakkaiden urasuunnitelmien tekemisestä ja heidän työllistymispolkujensa tukemisesta. Ohjaat haasteellisissa työllisyystilanteissa olevia ihmisiä ja autat heitä jäsentämään omia vahvuuksiaan, tavoitteitaan ja työelämän reittejään. Toivomme tuntemusta alueemme työmarkkinoista ja koulutusmahdollisuuksista sekä kokemusta verkostomaisesta työskentelystä. Sosionomin työkokemuksen myötä kartoitat myös asiakkaan sosiaalista tilannetta ja toimintakykyä sekä ohjaat häntä palveluiden ja etuuksien hakemisessa. Työt edellyttävät oman auton käyttöä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ammatillisen kuntoutuksen ohjaustyöhön alan johtavassa organisaatiossa sekä monipuolisen työnkuvan. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja tuemme toisiamme.
 

Ammatillinen kuntoutusohjaaja
Työsuhde on määräaikainen 14.4.2021 saakka. Aloitus sopimuksen mukaan syksyllä 2020.

Ammatillinen kuntoutusohjaaja (sosionomi)
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus sopimuksen mukaan syksyllä 2020.

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen: tyopaikat@verve.fi 17.7.2020 mennessä. Mainitse viestin aihekentässä joko "ammatillinen kuntoutusohjaaja Pori" tai "sosionomi Pori".  Haastattelut toteutuvat viikoilla 34 ja 35.

Lisätietoja saat palvelupäällikkö Anne Lahdenmaalta sähköpostitse anne.lahdenmaa@verve.fi tai 7.7. klo 9–15 puhelimitse 044 700 8515.

 

Kerro kaverille

Ota yhteyttä