Kerro kaverille

Julkaistu 18.12.2018 kategoriassa Uutiset

Verven Lappeenrannan yksikkö ja Fysioterapia Peukaloinen yhdistävät fysioterapiatoimintansa 1.1.2019. Fysioterapia Peukaloinen Oy jatkaa toimintaansa nykymuodossaan KK-Verve Oy:n omistuksessa. Fysioterapiaosaamisen yhdistäminen vahvistaa molempien yhteistyöverkostoa ja palveluvalikoimaa. Kuntoutusasiakkailla on käytettävissään jatkossa sekä Verven että Peukaloisen ammattitaitoiset fysioterapeutit ja palvelut.

-        Molemmilla toimijoilla on vahva osaaminen terapiapalveluiden toteuttamisesta. Kumpikin jatkaa palveluiden tuottamista nykyiseen tapaan. Yhdessä pystymme entistä paremmin vastaamaan kuntoutujien palvelutarpeisiin ja kehittämään lääkinnällisen kuntoutuksen toimintaamme entistäkin asiakaslähtöisemmäksi, toteaa KK-Verve Oy:n toimitusjohtaja Hannu Ronkainen.

-        Kuntoutusasiakkaille on jatkossakin tarjolla kaikki nykyiset palvelumme, kuten KELA:n vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palvelut, jotka voidaan toteuttaa joko Verven tai Peukaloisen palvelupisteessä. Samalla asiakkaillamme on mahdollisuus hyötyä Verve-ryhmän laajasta lääkinnällisen kuntoutuksen palvelutarjonnasta. Yhdessä olemme vahvempi lääkinnällisen kuntoutuksen toimija Lappeenrannan alueella, Fysioterapia Peukaloinen Oy:n toimitusjohtaja Helena Rahkonen kertoo.

Fysioterapia Peukaloinen Oy on vuonna 1990 perustettu fysioterapiapalveluiden asiantuntija, joka palvelee asiakkaita Lappeenrannan ja sen lähikuntien alueella. Yrityksellä on pitkä historia muun muassa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen terapioiden toteuttajana. Peukaloisella on palveluksessaan neljä fysioterapeuttia. Lisäksi yrityksellä on käytössään laaja asiantuntijapalveluiden yhteistyöverkosto. 

KK-Verve Oy tuottaa valtakunnallisesti ammatillisen ja lääkinnällisen kuntoutuksen palveluita Verve-nimellä. Verve on täysin kotimainen yritys, jonka omistavat Kuntoutuskeskus Kankaanpää ja Punkaharjulla sijaitseva Kruunupuisto, joiden taustalla ovat kotimaiset omistajat Kuntoutussairaalasäätiö Kankaanpää ja Punkaharjun kuntoutussairaalasäätiö. Säätiöiden tarkoituksen mukaisesti yrityksen tulos jää yritykseen ja sillä kehitetään kuntoutustoimintaa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Helena Rahkonen, p. 040 5927129, helena.rahkonen@peukaloinen.fi, Fysioterapia Peukaloinen Oy

Toimitusjohtaja Hannu Ronkainen, p. 050 5594797, hannu.ronkainen@verve.fi, KK-Verve Oy

Kerro kaverille