Kerro kaverille

Julkaistu 5.01.2021 kategoriassa Työkykystudio Uutiset

Nuotti-valmennuksen suosio on kasvanut vuodesta 2019 yhä useamman nuoren ohjautuessa Kelan matalan kynnyksen palveluun. Vervessä on kahden vuoden aikana tehty noin 800 Nuotti-valmennusta ja nuorilta saatu palaute on ollut positiivista – nuorta on onnistuneesti ohjattu elämässä eteenpäin.

Nuotti-valmennus on suunnattu nuorille, jotka eivät ole opiskelemassa tai työelämässä tai joiden opinnot ovat vaarassa keskeytyä. Nuori saa valmennuksesta tukea elämäntilanteeseensa ja tulevaisuuden toiveiden selkeyttämiseen sekä ohjausta alustavan opiskelu- tai työelämäsuunnitelman tekemiseen. Valmennus on maksuton ja valmennuksen ajalta on mahdollista saada kuntoutusrahaa.  

Tammikuun Työkykystudion aiheena on Nuotti-valmennuksen tulokset ja vaikuttavuus. Työkykystudio järjestetään Teamsillä perjantaina 22.1.2021 klo 10-10.30. 

Studiossa ovat keskustelemassa Kelan Nuotti-valmennuksen suunnittelija Kirsi Suoraniemi sekä Vervestä nuorten palveluvastaava Sina Isokallio ja ammatillinen kuntoutusohjaa Sari Seppä. Tule mukaan kuuntelemaan ajankohtaista keskustelua Nuotti-valmennuksesta ja saat vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

  • Millaisia tuloksia Kela ja Verve on saanut valmennuksesta? 
  • Mihin yhteiskunnallisiin haasteisiin valmennus vastaakaan?
  • Mitä hyötyä valmennuksesta on nuorelle?
  • Mistä koostuu onnistunut valmennus?


Lue lisää ja ilmoittaudu > 
 

Pääset seuraamaan Työkykystudiosta etänä omalta koneelta Teamsin kautta. Saat osallistumislinkin ilmoittautumisen jälkeen tai viimeistään päivää ennen tilaisuutta. Osallistuminen on maksutonta. Tervetuloa mukaan!

Työkykystudio on Verven lanseeraama ajankohtaisohjelma, jossa keskustellaan työkykyyn liittyvistä päivänpolttavista aiheista.
 

Kerro kaverille

Ota yhteyttä