Kerro kaverille

Julkaistu 19.05.2020 kategoriassa Avoimet työpaikat

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Autamme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Verve on myös 400 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia 18 paikkakunnalla. 

 


Etsimme Kuopioon

ammatillista kuntoutusohjaajaa

Tehtävämme on ohjata työelämään ihmisiä, joiden työ- ja toimintakyky vaikeuttaa työhön pääsemistä, siellä pysymistä tai sinne palaamista. Neuvomme, tuemme ja ohjaamme muuttuneessa tilanteessa olevia asiakkaitamme. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa saamme aikaan ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta. Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajakentän, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa.

Etsimme nyt joukkoomme ammatillista kuntoutusohjaajaa. Tehtäväsi on yhdessä asiakkaasi kanssa kaivaa esiin joskus kadoksissakin ollut osaaminen, kokemus ja innostus. Ohjaat haasteellisissa työllisyystilanteissa olevia ihmisiä ja autat heitä jäsentämään omia vahvuuksiaan, tavoitteitaan ja työelämän reittejään.

Arvostamme kokemusta ammatillisesta kuntoutuksesta, soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta asiakkaiden urasuunnitelmien tekemisestä ja heidän työllistymispolkunsa tukemisesta. Toivomme tuntemusta myös alueemme työmarkkinoista ja koulutusmahdollisuuksista sekä kokemusta verkostomaisesta työskentelystä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ammatillisen kuntoutuksen ohjaustyöhön alan johtavassa organisaatiossa sekä moniammatillisen työyhteisön. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja tuemme toisiamme.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Aloitus sopimuksen mukaan syksyllä 2020.

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen: tyopaikat@verve.fi 24.6.2020 mennessä. Mainitse viestin aihekentässä ammatillinen kuntoutusohjaaja / Kuopio. Haastattelut toteutuvat vko 32–34.

Lisätiedot sähköpostitse palvelupäällikkö Arja Kirjavainen: arja.kirjavainen@verve.fi, puhelimitse 3.–4.6. klo 14–16


 

Etsimme Kuopioon

psykologia

Tehtävämme on ohjata takaisin työelämään ihmisiä, joiden terveydentila vaikeuttaa työssä jatkamista. Neuvomme, tuemme ja ohjaamme muuttuneessa terveydellisessä tilanteessa olevia asiakkaitamme. Asiakkaamme tulevat meille ammatilliseen kuntoutukseen pääasiassa työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöiltä sekä Kelalta. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa saamme aikaan ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta. Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajakentän, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa.

Etsimme nyt psykologia Kuopioon työkaveriksemme. Työskentelet sekä yksilöiden että ryhmien kanssa tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen työyhteisömme jäsenenä. Asiakkaat ovat hakemassa paikkaansa työelämässä. Yksi tärkeä työtehtäväsi on tukea asiakkaiden uraohjausta. Työhösi kuuluvat oppimisedellytysten kartoitukset, soveltuvuusarvioinnit sekä psyykkisen työ- ja toimintakyvyn tutkimukset. Arvostamme työkokemustasi ohjaus- ja arviointitehtävistä, ammatillisesta kuntoutuksesta sekä uraohjauksesta. Sinulla on laillistetun psykologin pätevyys työhön.  

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ammatillisen kuntoutuksen ohjaustyöhön alan johtavassa organisaatiossa, kattavan perehdytyksen sekä moniammatillisen työyhteisön. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja tuemme toisiamme. Hyvinvointisi on meille tärkeää.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Aloitus sopimuksen mukaan. Työaika on mahdollinen joko osa-aikaisena tai kokoaikaisena tilanteesi mukaan.

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen: tyopaikat@verve.fi 24.6.2020 mennessä. Mainitse viestin aihekentässä psykologi / Kuopio. Haastattelut toteutuvat vko 32-34.

Lisätiedot sähköpostitse palvelupäällikkö Arja Kirjavainen: arja.kirjavainen@verve.fi, puhelimitse 3–4.6 klo 14-16

 

Kerro kaverille

Ota yhteyttä