Kerro kaverille

Julkaistu 15.09.2020 kategoriassa Uutiset

Vaikea kipu haastaa tai voi jopa estää työelämässä toimimisen. Työelämän tavoitetta pitäisi kuitenkin koko ajan pitää vireillä, vaikka tilanne olisikin haastava. Miten kipukuntoutujaa voidaan tukea kohti työelämää? Minkälaisia toimivia lääkkeettömiä kivunhallinnan keinoja voidaan käyttää lääkkeellisten hoitojen rinnalla? Mitä yhteistyötä eri tahojen kanssa vaadittaisiin, jotta kipukuntoutujan hoito ja ohjaus olisi oikea-aikaista ja tavoitteellista?

Lokakuun Työkykystudio järjestetään tiistaina 6.10. klo 8.30-9.00

Livelähetyksen aiheena on kipu ja kivunhallinta. Studiossa ovat keskustelemassa lääkäri, kipututkija Helena Miranda sekä Verven kuntoutuspäällikkö, psykologi Outi Ripatti ja palvelupäällikkö Susanna Finne. Tule mukaan kuulemaan ajankohtaista keskustelua kivunhallinnasta. Saat vastauksia kysymyksiin kuten: Miten kipu vaikuttaa työkykyyn? Mitä kivunhallinnan keinoja on olemassa? Miten kipukuntoutujan työelämässä jatkamista voidaan tukea?

Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti niille työelämän asiantuntijoille tai ammattilaisille ketkä tukevat kipukuntoutujaa kohti työelämää.

Lue lisää ja ilmoittaudu:

https://attendee.gotowebinar.com/register/5806903941483233292 

Huom! Tilaisuus on siirtynyt maaliskuulta, joten maaliskuun Työkykystudioon ilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen. Livelähetystä pääsee seuraamaan etänä omalta koneelta GoToWebinarin kautta. Saat osallistumislinkin ilmoittautumisen jälkeen. Osallistuminen on maksutonta.

Työkykystudio on Verven lanseeraama ajankohtaisohjelma, jossa keskustellaan työkykyyn liittyvistä päivänpolttavista aiheista.
 

Kerro kaverille

Ota yhteyttä