Kerro kaverille

Julkaistu 13.01.2021 kategoriassa Avoimet työpaikat Uutiset

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Ammatillisen kuntoutuksen avulla tuemme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Verve on myös 450 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia 19 paikkakunnalla. 

Haemme nyt Hämeenlinnaan
ammatillista kuntoutusohjaajaa.

Tehtävämme on ohjata takaisin työelämään ihmisiä, joiden terveydentila vaikeuttaa työssä jatkamista. Neuvomme, tuemme ja ohjaamme muuttuneessa terveydellisessä tilanteessa olevia asiakkaitamme. Asiakkaamme tulevat meille ammatilliseen kuntoutukseen pääasiassa työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöiltä sekä Kelalta. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa saamme aikaan ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta. Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajakentän, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa.

Ammatillisena kuntoutusohjaajana toimit pääsääntöisesti Kelan työllistymistä edistävän ammatillisen kuntoutuksen (TEAK) palvelussa. Koulutuksesi mukaan voit toimia erityistyöntekijän roolissa myös muissa palveluissa. 

Arvostamme kokemustasi ammatillisesta kuntoutuksesta, asiakkaiden urasuunnitelmien tekemisestä ja heidän työllistymispolkunsa tukemisesta. Toivomme, että sinulla olisi tuntemusta alueemme työmarkkinoista ja koulutusmahdollisuuksista. Kokemuksesi verkostomaisesta työskentelystä sekä yhteistyöstä työpaikkojen ja työnantajien kanssa on sinulle eduksi.  

Odotamme, että sinulla on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava, esimerkiksi sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja, toimintaterapeutti, kuntoutuksen ohjaaja, sosionomi, yhteisöpedagogi. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ammatillisen kuntoutuksen ohjaustyöhön alan johtavassa organisaatiossa, kattavan perehdytyksen sekä keskustelevan työyhteisön. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja tuemme toisiamme. Yhdessä työtä kehittämällä takaamme työn sujuvuuden ja hyvinvoinnin.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 5.2.2021 mennessä osoitteeseen minna.raisanen-ojapalo@verve.fi. Laita viestin aihekenttään palvelupäällikkö/Hämeenlinna. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja voimme täyttää paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä palvelupäällikkö Minna Räisänen-Ojapalolta sähköpostitse minna.raisanen-ojapalo@verve.fi tai puhelimitse 21.1.2021. klo 9-11 ja 25.1.2021 klo 14-16 puh. 050 383 7256. 

Lue blogikirjoituksia kuntoutuksesta

Miten ammatillinen kuntoutus onnistuu?
Rinnalla kulkija, kuuntelija, suunnannäyttäjä
Kuulluksi kuntoutuksessa

Tutustu työurapalveluihimme

Kerro kaverille

Ota yhteyttä