Kerro kaverille

Julkaistu 15.02.2021 kategoriassa Avoimet työpaikat Uutiset

Verve Lahti on 50-paikkainen kuntoutusyksikkö. Erityisosaamistamme ovat sopeutumisvalmennus ja vaikeasti vammaisten, harvinaisiin vamma- ja sairausryhmiin kuuluvien sekä perheiden kokonaisvaltainen kuntoutus. Järjestämme sopeutumisvalmennusta ja lääkinnällistä laitoskuntoutusta kursseina, yksilöllisinä kuntoutusjaksoina sekä avoterapioina.
 

Haemme nyt tiimeihimme kahta toimintaterapeuttia vakituisiin työsuhteisiin Lahteen

Arvostamme monipuolista kokemustasi ja osaamistasi neurologisesta kuntoutuksesta. Teemme työtämme sekä aikuisten että lasten parissa. Toivomme, että pidät työskentelystä erilaisissa ympäristöissä ja teet mielelläsi moniammatillista yhteistyötä.  Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen.

Noudatamme Terveyspalvelualan työehtosopimusta. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote, joka vaaditaan lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Sari Onnelainen, sari.onnelainen@verve.fi tai 0400 607 858.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi sekä cv:si 28.2.2021 mennessä osoitteeseen sari.onnelainen@verve.fi.

 

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Ammatillisen kuntoutuksen avulla tuemme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Verve on myös 450 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia 19 paikkakunnalla. 

 

Kerro kaverille

Ota yhteyttä