Kerro kaverille

Julkaistu 10.02.2021 kategoriassa Avoimet työpaikat Uutiset

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Ammatillisen kuntoutuksen avulla tuemme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Verve on myös 450 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia 19 paikkakunnalla. 

Haemme nyt Mikkeliin
ammatillista kuntoutusohjaajaa. 

Tehtävämme on ohjata takaisin työelämään ihmisiä, joiden terveydentila vaikeuttaa työssä jatkamista. Neuvomme, tuemme ja ohjaamme muuttuneessa terveydellisessä tilanteessa olevia asiakkaitamme. Asiakkaamme tulevat meille ammatilliseen kuntoutukseen pääasiassa Kelalta sekä työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöiltä. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa saamme aikaan ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta. Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajakentän, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa.

Ammatillisena kuntoutusohjaajana toimit pääsääntöisesti Kelan Nuotti-valmennuksessa. Nuotti-valmennus on suunnattu 16–29-vuotiaille nuorille, joilla ei ole opiskelu- tai työpaikkaa tai joiden opiskelu on vaarassa keskeytyä. Tulet myös toimimaan työllistymistä edistävän ammatillisen kuntoutuksen (TEAK) palvelussa. Koulutuksesi mukaan voit toimia erityistyöntekijän roolissa myös muissa palveluissa. 

Arvostamme kokemustasi ammatillisesta kuntoutuksesta, 16–29-vuotiaiden kanssa työskentelystä, asiakkaiden ura- ja opiskelusuunnitelmien tekemisestä sekä heidän työllistymis- ja opiskelupolkunsa tukemisesta. Toivomme, että sinulla olisi tuntemusta alueemme työmarkkinoista ja koulutusmahdollisuuksista. Kokemuksesi verkostomaisesta työskentelystä sekä yhteistyöstä työpaikkojen ja työnantajien kanssa on sinulle eduksi.   

Odotamme, että sinulla on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava, esimerkiksi yhteisöpedagogi, sosionomi tai kuntoutuksen ohjaaja. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ammatillisen kuntoutuksen ohjaustyöhön alan johtavassa organisaatiossa, kattavan perehdytyksen sekä keskustelevan työyhteisön. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja tuemme toisiamme. Yhdessä työtä kehittämällä takaamme työn sujuvuuden ja hyvinvoinnin.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si 28.2.2021 mennessä osoitteeseen tyopaikat@verve.fi. Laita viestin aihekenttään ammatillinen kuntoutusohjaaja/Mikkeli. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja voimme täyttää paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä palvelupäällikkö Mervi Aulalta sähköpostitse mervi.aula@verve.fi tai puhelimitse 12.2.2021 klo 9-12, 17.2.2021 klo 14-16 ja 25.2. klo 9-11 puh. 040 509 1133. 

 

Lue verkkosivuillamme olevista blogeista ammatillisesta kuntoutuksesta:

Tutustu verkkosivuillamme työurapalveluihimme >
 

 

Kerro kaverille

Ota yhteyttä