Kerro kaverille

Julkaistu 20.08.2021 kategoriassa Uutiset

”Ennakoimattomuus, suuret kokonaisuudet ja pirulliset ongelmat haastavat nykyjohtajat. Elämme kompleksisessa maailmassa, jossa asiat ja ilmiöt kietoutuvat ja vaikuttavat toisiinsa odottamattomin tavoin. Organisaatioissa kohdataan yhä useammin yllättäviä tilanteita, syiden ja seurausten välillä ei näy selvää jatkumoa ja toisinaan asioita vain tuntuu tapahtuvan.” (Vartiainen & Raisio 2020).
 
Kompleksisuus kietoo ihmiset, ilmiöt, toiminnot ja systeemit toisiinsa, jolloin tärkeää on pyrkiä ymmärtämään ennakoimattomuutta ja yllätyksiä. 
 
Torstaina 16.9. klo 9–9.45 pohdimme, miten kompleksisuus näkyy työorganisaatioissa ja miten se paitsi haastaa johtamista myös avaa uusia kehitysmahdollisuuksia.
 
Studiossa aiheesta ovat keskustelemassa Verven työorganisaatioiden kehittämisasiantuntijat Airi Tolonen ja Tuula Syrjälä. Naiset omaavat pitkän kokemuksen työorganisaatioiden kehittämisestä ja he ovat erityisen kiinnostuneita kompleksisuusajattelusta sekä kompleksisuuden ilmiöistä työorganisaatioissa.
 
Maksuton tilaisuus on tarkoitettu johtajille, esihenkilöille, asiantuntijoille, henkilöstöhallinnossa työskenteleville ja kaikille kompleksisuusajattelusta sekä johtamisen haasteista kompleksisessa työelämässä kiinnostuneille. Tilaisuus järjestetään Teamsin välityksellä.
 
Ilmoittaudu mukaan torstaihin 16.9. klo 8 mennessä > 

Tervetuloa linjoille!

Kerro kaverille

Ota yhteyttä