Kerro kaverille

Julkaistu 21.09.2021 kategoriassa Työkykystudio Uutiset

Työssä tapahtuu entistä nopeampia ja ennakoimattomampia muutossyklejä. Nämä näkyvät niin työpaikan työtoiminnan johtamisessa kuin yksilöiden tasolla työn tarkoituksessa ja oman työn mielekkyydessä. 

Olitpa työntekijänä untuvikko tai konkari, työnhallinta ja kyydissä pysyminen voi aika ajoin olla haasteellista. Työn sisällön muutokset, työn tekemisen välineet ja mallit sekä asiakkuuksien moninaiset tarpeet nostavat keskiöön työn sujumisen tarkastelun ja saavat pohtimaan mm. ammatillisen liikkuvuuden tai liikkumattomuuden vaikutuksia. Ammatillinen liikkumattomuus voi johtaa työntekijän ammatillisiin jumeihin. Näiden jumien purkaminen on ensiarvoisen tärkeää kunkin arvokkaan työpanoksen varmistamiseksi myös jatkossa.

Miten näihin pulmiin sitten voi pureutua?

Torstaina 7.10. klo 9–9.45 keskustelemme aiheesta Verven Työkykystudiossa.

Studiossa aiheesta ovat keskustelemassa Verven Uudistuvan työn -palveluiden palvelupäällikkö Veijo Ojanaho ja ammatillisen kuntoutuksen ylilääkäri Jari Turunen sekä Pudasjärveltä Heli Huhtamäki.

Maksuton tilaisuus on tarkoitettu johtajille, esihenkilöille, asiantuntijoille, henkilöstöhallinnossa työskenteleville ja työntekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ratkaisemaan työuran käänteissä esiin tulleita pulmia. Tilaisuus järjestetään Teamsin välityksellä.

Ilmoittaudu mukaan keskiviikkoon 6.10. mennessä > 
 

Tervetuloa linjoille!
 

Kerro kaverille