Kerro kaverille

Julkaistu 09.09.2022 kategoriassa Uutiset

Verve Vakuutuskuntoutus on valtakunnallinen palveluntarjoaja vakuutuskuntoutuksen kentällä. Palvelumme ovat liikenne- ja tapaturmavakuutuskuntoutuksen asiantuntijapalveluita, jotka painottuvat ammatilliseen kuntoutukseen ja toimintakykykuntoutuksen ohjaus- ja arviointipalveluihin. Tehtävämme on löytää parhaat ratkaisut työelämässä pysymisen tai sinne palaamisen tueksi, kun työkyky on heikentynyt liikennevahingon, tapaturman tai ammattitaudin vuoksi. Haasteellisen tilanteen yllättäessä nopea palveluihin pääsy on tärkeässä roolissa. Tavoitteemme on varmistaa palveluiden oikea-aikaisuus ja huolehtia sujuvasta yhteistyöstä lääkinnällisen ja ammatillisen kuntoutuksen välillä. 

Asiakkaitamme ovat niin vakuutetut kuin vakuuttajat. Haluamme viestiä osaamisestamme ja palveluistamme selkeästi niin kuntoutuksen tarpeessa oleville henkilöasiakkaille kuin yhteistyöverkostoillemme ja vakuutusyhtiöille. Helpottaaksemme löydettävyyttämme olemme kehittäneet uuden sivuston vakuutuskuntoutuksen palvelukokonaisuudelle. Kerromme sivustolla kuntoutuksen vaihtoehdoista ja kuntoutukseen hakeutumisesta. Olemme myös tuoneet asiantuntijoitamme paremmin esille. Verve Vakuutuskuntoutuksen asiantuntijoilla on vahva osaaminen kuntoutuspalvelujärjestelmästä, työhön paluun tukemisesta, vakuutuskuntoutuksesta sekä verkostoyhteistyöstä.

Olemme kuunnelleet herkällä korvalla kumppaneidemme ja vakuutusyhtiöiden toiveita ja palautteita. Sivustolle on rakenteilla oma osio asiantuntijaviestintää varten, mikä mahdollistaa tiiviimmän ja hallitumman yhteistyön kumppaneidemme kanssa. Tästä kerromme lisää myöhemmin. Kaikille avoimeen Verve Vakuutuskuntoutuksen sivustoon voit jo tutustua osoitteessa https://vakuutuskuntoutus.fi/.

Kerro kaverille