Kerro kaverille

Julkaistu 13.10.2020 kategoriassa Avoimet työpaikat Uutiset

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Autamme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Verve on myös 400 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia 18 paikkakunnalla.


Toimintamme laajentuessa ja kasvaessa pääkaupunkiseudulla

haemme Helsingin ja Vantaan toimipaikkoihin kuntoutusalan osaajia

moniammatilliseen kuntoutustyöhön vakituiseen, osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Kuntoutuslääkärinä arvioit kokonaisvaltaisesti asiakkaan työ- ja toimintakykyä sekä otat kantaa hoidon ja kuntoutuksen tarpeeseen. Lue lisää kuntoutuslääkärin työnkuvasta täältä. 

Sosionomina selvität asiakkaan sosiaalista tilannetta, toimeentulo- ja etuusasioita sekä ohjaat asiakasta erilaisissa palvelujärjestelmissä ja kuntoutumisen esteiden ylittämisessä.  

Psykologina kartoitat asiakkaan psyykkistä kokonaistilannetta sekä hoidon tarvetta ja tuet psykologisin tutkimus- ja ohjausmenetelmin asiakkaalle soveltuvan kuntoutussuunnitelman laatimisessa.

Ammatillisena kuntoutusohjaajana tehtäväsi on työelämän asiantuntijana tukea asiakasta laatimaan hänelle mielekäs ammatillinen jatkosuunnitelma, joka tukee pääsemistä ja palaamista työelämään. Koulutusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. 

Fysioterapeuttina autat asiakkaitamme ymmärtämään fyysisen työ- ja toimintakyvyn merkityksen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin arjessa ja työelämässä sekä tuet heitä näiden tavoitteiden saavuttamisessa.

Palvelujamme ovat mm. ammatillinen kuntoutusselvitys, työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus, TAITO-kurssit, OPI-kurssit, KIILA-kuntoutus sekä työ- ja toimintakyvyn arvioinnit.   

Yksilöllisten asiakastapaamisten ja ryhmäohjauksen lisäksi työnkuvaan kuuluu moniammatillista yhteistyötä kuntoutustiimin ja asiakkaan verkostojen kanssa. Edellytämme englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan työn alan johtavassa yrityksessä. Verven valtakunnallinen organisaatio ja sisäinen koulutusjärjestelmä tukevat sinua työssäsi. Yhdessä työtä kehittämällä pidämme huolta työmme sujuvuudesta ja mielekkyydestä sekä tuemme työssä jaksamistamme. 

Lähetä hakemus ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera sähköpostitse osoitteeseen tyopaikat@verve.fi 6.11.2020 mennessä.  Merkitse viestin aiheeksi tehtävä tai paikkakunta. Mainitse hakemuksessasi oletko valmis työskentelemään molemmilla paikkakunnilla. 

Lisätiedot:  kuntoutuspäällikkö Outi Ripatti puh. 040 546 9139 perjantaina 23.10. klo 14 – 16 ja perjantaina 30.10. klo 14 - 16, muina aikoina sähköpostitse outi.ripatti@verve.fi. 

Kerro kaverille

Ota yhteyttä