Kerro kaverille

Julkaistu 27.08.2021 kategoriassa Uutiset

Tartuntatautilain velvoittamana Verve turvaa lakisääteiset palvelut; joita Verven palvelut ovat. Kaikki asiakasryhmämme ovat sellaisia, joille tarjoamamme palvelut ovat tarpeellisia, jopa välttämättömiä. 

Turvallista kuntoutusta kasvokkain, etänä tai näiden yhdistelmänä

Asiakkaidemme ja henkilöstömme terveys ja turvallisuus ovat kuntoutuksessamme etusijalla, joten huolehdimme kaikissa asiakaskohtaamisissa tarvittavista turvallisuustoimenpiteistä. Varmistamme mm. etteivät asiakkaat ja työntekijät ole yli 15 minuuttia kontaktissa ilman maskia, jos 2 metrin turvaväliä ei ole mahdollista noudattaa.

Kaksi rokoteannosta suojaa erinomaisesti koronavirustautia ja erityisesti sen vakavia muotoja vastaan. Rokotukset kannattaa todellakin ottaa!   

Asiakkaan tilanne huomioiden voimme toteuttaa kuntoutusta myös kokonaan tai osittain etänä. Etäkuntoutuksen on todettu olevan yhtä tuloksellista kuin kasvokkain tapahtuvan kuntoutuksen.  Lue asiakastarina siitä, miten etäkuntoutus auttoi löytämään oman alan. Etäkuntoutukseen on helppo osallistua ajasta ja paikasta riippumatta. Etäkuntoutukseen voi osallistua tavallisella tietokoneella, tablettilla tai älypuhelimella. Etäkuntoutuksessa on huolehdittu myös tietoturvallisuudesta, tietosuojasta ja yksityisyydensuojasta.  Tutustu etäkuntoutukseen Kelan sivuilta > 

Näin huolehdimme Vervessä turvallisuustoimenpiteistä 

 • Noudatamme Verven koronantartunnantorjuntaohjetta sekä alueellisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä ja suosituksia. Esimerkiksi ryhmätoiminnoissa pyrimme pitämään ryhmäkoot pieninä. 
 • Käytämme kaikissa asiakaskohtaamisissa kasvomaskeja ja/tai visiirejä. Työpisteillämme on pisarasuojat.
 • Huolehdimme turvaväleistä, hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. 
 • Emme tule töihin sairaana emmekä silloin, jos epäilemme altistuneemme koronavirustartunnalle.
 • Toimimme vastuullisesti myös vapaa-ajalla. 

Huomioithan seuraavat asiat, kun tulet toimipaikkaamme kuntoutukseen  

 • Tule paikalle terveenä.
 • Kun tulet paikalle, pese kädet ensisijaisesti vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan. Tarvittaessa puhdista kätesi desinfiointiaineella.
 • Huolehdithan käsihygieniasta myös pitkin päivää, esim. ruokailun ja wc-käyntien yhteydessä.
 • Käytä kasvomaskia ja pidä riittävä turvaväli (2 m). 
 • Jos kuntoutuksesi on jo käynnissä ja olet ollut lähikontaktissa koronaa sairastavan kanssa viimeisen 14 vrk:n aikana, ota yhteyttä kuntoutusohjaajaasi.
 • Jos kuntoutuksesi on jo käynnissä ja olet ollut ulkomailla viimeisen 14 vrk:n aikana, ota yhteyttä kuntoutusohjaajaasi.
 • Muista myös oikea yskimishygienia.

Jokainen tekee päätöksen kuntoutukseen lähtemisestä oman henkilökohtaisen tilanteensa perusteella. Ole meihin yhteydessä, jos kuntoutukseen lähtö askarruttaa, ja löydetään yhdessä sinulle paras ratkaisu. Pidemmällä kuntoutuksen siirtämisellä voi olla pitkäkestoisia vaikutuksia niin henkilön omaan tilanteeseen kuin koko yhteiskuntaankin.  Toimipaikkakohtaiset yhteystiedot löydät täältä >

Kerro kaverille

Ota yhteyttä