Kerro kaverille

Julkaistu 13.04.2022 kategoriassa Uutiset

Ammatillisen kuntoutuksen työkokeilun kautta yritykset saavat käyttöönsä joustavaa työvoimaa ja työkokeilijat pääsevät testaamaan työkykyään sekä kokeilemaan eri aloja.  

Täsmätyövoima auttaa helpottamaan yrityksen ruuhkahuippuja. Täsmätyövoiman käyttö on hyvä vaihtoehto myös silloin, kun työmäärä ei täytä kokopäiväisen työn edellytyksiä tai, kun halutaan täsmäosaamista juuri tiettyyn tehtävään. 

Työnantaja, tule torstaina 5.5.2022 klo 10–10.45 Coronaria Verven Työkykystudioon kuuntelemaan, millaisissa työtehtävissä työkokeilun kautta saatava täsmätyövoima voi tuoda apuja, ja miten sopiva työkokeilija löytyy. 

Aiheesta ovat keskustelemassa Coronaria Verven palvelupäällikkö Tiina Venäläinen ja ammatillinen kuntoutusohjaaja Leni Sihto. Lisäksi kuulemme, millaisena työkokeilija on työkokeilun kokenut. 

Maksuton Teams-tilaisuus on suunnattu kaikille työnantajille ja työnantajien edustajille, jotka ovat kiinnostuneita erilaisista työvoimavaihtoehdoista.   

Ilmoittaudu mukaan keskiviikkoon 4.5. mennessä >

Katso edellisen Työkykystudion tallenne Verve työnantajien yhteistyökumppanina >

Lue lisää Coronaria Vervestä >

Tavoitteenamme on tehdä asiat mahdollisimman sujuviksi sekä työnantajan että työntekijän kannalta. Työkokeilu antaa työnantajalle mahdollisuuden osallistua osatyökykyisten työllistämiseen ja sitä kautta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Kerro kaverille

Ota yhteyttä