Kerro kaverille

Julkaistu 12.09.2019 kategoriassa Uutiset

Miten saadaan osatyökykyisten osaaminen ja työnantajien tarpeet kohtaamaan? Millaisin keinoin työnhakua voidaan tukea? Mitä on työhönvalmennus? Mitä tukea työnantajille on tarjolla osatyökykyisten palkkaamiseen?


Näihin kysymyksiin saadaan vastauksia seuraavassa Työkykystudiossamme keskiviikkona 25.9.2019 klo 9.30 – 10.00.

Osatyökykyinen ei voi terveydellisistä syistä jatkaa työskentelyä aiemmassa työssään, mutta hänellä on työkykyä ja paljon osaamista muuhun työhön. Työnantajat etsivät uusia osaajia, mutta aina sopiva työntekijä ja työpaikka eivät kohtaa. Verven syyskuun Työkykystudion aiheena on, miten osatyökykyisten työnhakua ja työllistymistä voidaan tukea käytännössä ja miten voidaan auttaa työnantajia löytämään sopiva työntekijä. Aiheesta ovat studiossa keskustelemassa Verven työhönvalmentajat Tauno Ahola ja Joonas Vetämäjärvi sekä kuntoutuspäällikkö Outi Ripatti.

Tule kuulemaan, miten saadaan osatyökykyisten osaaminen ja työnantajien tarpeet kohtaamaan! Halutessasi voit myös välittää tietoa eteenpäin kollegoillesi tai muille, joita aihe voisi kiinnostaa!

Ilmoittaudu osoitteessa:
https://attendee.gotowebinar.com/register/8845678099546381068

Livelähetystä pääset seuraamaan omalta tietokoneeltasi GoToWebinar-ohjelman avulla. Saat osallistumislinkin ilmoittautumisen jälkeen. Osallistuminen on maksutonta.

 

Työkykystudio on Verven lanseeraama ajankohtaisohjelma, jossa keskustellaan työkykyyn liittyvistä päivänpolttavista aiheista.

 

Kerro kaverille

Ota yhteyttä