Kerro kaverille

Julkaistu 9.03.2020 kategoriassa Uutiset

Verven Porin terapiapalvelut ja SataSyke yhdistävät fysioterapiatoimintansa. SataSykkeen työntekijät siirtyvät Verven palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

KK-Verve Oy ja JokiFysio Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Verven terapiapalvelut ja SataSyke yhdistyvät Porissa. Fysioterapiaosaamisen yhdistäminen vahvistaa molempien yhteistyöverkostoa ja palveluvalikoimaa. Kuntoutusasiakkailla on Porissa käytettävissään jatkossa sekä Verven että SataSykkeen ammattitaitoiset fysioterapeutit ja palvelut.

- Molemmilla toimijoilla on vahva osaaminen terapiapalveluiden toteuttamisesta. Yhdessä pystymme entistä paremmin vastaamaan kuntoutujien palvelutarpeisiin. Verven avoterapiapalveluita on ollut rakentamassa Kuntoutuskeskus Kankaanpää, jolla on pitkä kokemus kuntoutuspalveluiden kehittämisestä. Kaupan myötä Verve vahvistaa asemaansa terapiapalveluiden tuottajana Satakunnan alueella, Verven varatoimitusjohtaja Raimo Kalliokoski sanoo.

- Olen iloinen, että meillä oli mahdollisuus yhdistyä nimenomaan Verven kanssa. Verven arvomaailma tukee meidän omaa arvomaailmaamme ja uskon, että pystymme yhdessä tuottamaan entistä parempia palveluja ja palvelemaan asiakkaita yhä monipuolisemmin. Meillä JokiFysio Oy:n osakkailla on merkittävää kokemusta avoterapiapalvelujen kehittämisestä Satakunnan alueella ja on ilo saada tähän kehittämiseen nyt entistä leveämmät hartiat. Odotan tältä yhdistymiseltä hedelmällisiä vuosia laadun, palvelun ja toiminnan kehittämisen parissa, SataSykkeen toimitusjohtaja Erika Lindroos sanoo.

JokiFysio Oy on perheyritys, joka tuottaa avoterapiapalveluja kahdella paikkakunnalla, Porissa nimellä SataSyke sekä Eurajoella nimellä JokiFysio. Varsinainen toiminta on alkanut vuonna 2010 Luvialta, josta se on laajentunut Eurajoelle vuonna 2013. SataSyke on avattu tämän laajentumisen jatkumona Poriin vuonna 2016. Toimintamme perusajatus on tuottaa laadukkaita ja asiakaslähtöisiä avoterapiapalveluita sekä ennaltaehkäisevää kuntoutusta ja liikuntapalveluita matalalla kynnyksellä.

KK-Verve Oy tuottaa valtakunnallisesti ammatillisen ja lääkinnällisen kuntoutuksen palveluita Verve-nimellä. Verve on täysin kotimainen yritys, jonka omistavat Kuntoutuskeskus Kankaanpää ja Punkaharjulla sijaitseva Kruunupuisto, joiden taustalla ovat kotimaiset omistajat Kuntoutussairaalasäätiö Kankaanpää ja Punkaharjun kuntoutussairaalasäätiö. Säätiöiden tarkoituksen mukaisesti yrityksen tulos jää yritykseen ja sillä kehitetään kuntoutustoimintaa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Erika Lindroos, p. 044 760 8975, erika@satasyke.fi, JokiFysio Oy

Varatoimitusjohtaja Raimo Kalliokoski, p. 050 553 9111, raimo.kalliokoski@verve.fi, KK-Verve Oy

Kerro kaverille

Ota yhteyttä