Verven kuntoutusammattilaiset ovat apunasi

Verve Kuntoutus toteuttaa lääkinnällistä yksilö- ja ryhmämuotoista kuntoutusta toimintakyvyn ja arjessa pärjäämisen tueksi. Tarjoamme ohjausta ja tukea sairauden tai vamman kanssa elämiseen.  Vervessä on vahva asiantuntemus kuntoutuksen kentältä, erityisesti neurologisesta kuntoutuksesta. Sairaus- tai vammaryhmittäin kohdennetuilla sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskursseilla saat runsaasti tietoa ja  mahdollisuuden jakaa kokemuksiasi muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Voit tulla meille Kelan, vakuutusyhtiön tai julkisen terveydenhuollon maksusitoumuksella tai itse maksaen.

Kuntoutuspaikoissamme on erityisesti kuntoutukseen sopivat tilat, hyvät välineet sekä terapia-altaat. Lääkinnällisen kuntoutuksen yksikkömme toimivat Lahdessa ja Oulussa. Verve Oulussa on lisäksi Lokomat-kävelyrobotti.

Kotimaista osaamista

Verve on täysin kotimainen kuntoutujia monipuolisesti tukeva valtakunnallinen asiantuntija

Meillä on pitkä historia heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tukemisesta. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta Lahdessa ja Oulussa. Vakuutuskuntoutuksen keinoin autamme ihmisiä muuttuneessa terveystilanteessa myös palaamaan työhön sekä jaksamaan työelämässä paremmin.

Ota yhteyttä