Omaishoitajien vapaat, Verve Lahti

Meidät on hyväksytty Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän  palvelusetelituottajaksi omaishoitajan vapaan aikaisen hoidon ajalle sekä sosiaalihuoltolain mukaiseen lyhytaikaishoitoon palvelusetelillä. Omaishoitajalla on lakisääteinen oikeus pitää vapaata 3 vuorokautta kuukaudessa. Palvelusetelin arvo on 113,30 €/vrk ja asiakkaan omavastuuosuus on 11,40 €.  Sosiaalihuoltolain mukaisen lyhytaikaishoidon palvelusetelin arvo on 90 € ja asiakkaan omavastuuosuus on 34 €.

Toimipaikkamme on pieni ja kotoinen. Kaikki tilat ovat lähellä toisiaan, saman katon alla. Myös piha on liikun­taesteetön ja ympäristö turval­linen. Olemme paikka, jossa asiakas tunnetaan nimeltä ja hänet vastaanotetaan iloisesti ja ystävällisesti.

 

Meillä saa aina tarvitsemansa avustamisen. Ammattitai­toisilla hoitajillamme on pitkä kokemus vammaisen henkilön avustamisesta. Se on laadul­taan korkeatasoista. Meillä saa ohjausta ja apua itsestä huolehtimiseen ja hoitamiseen sekä erilaisten arkisten asioiden tekemiseen.

Tilapäishoidossa oleva asiakas voi osal­listua yhteistoimintaan ja yleisohjelmiin, joissa saa virkistystä ja virikkeitä eikä hänen tarvitse olla yksin.

Tilapäishoitojaksolla on myös mahdollisuus itse maksaen ostaa mm.  fysioterapiaa, hierontaa/kuntosaliohjausta sekä fysioakustista tuolihoitoa.

Hakuohjeet

Lisätietoja:
Verve Lahti
Satu Saksinen, kuntoutussihteeri
044 4650 598 tai kuntoutus.lahti@verve.fi
ma-pe 9-15

Tervetuloa kuntoutukseen Verve Lahteen!

Ota yhteyttä