Uniapneakurssilta tasapainoa arkeen

Uniapnea vaikuttaa elämään monin tavoin. Verven toteuttama kuntoutus antaa tietoa sairaudesta ja sen hoidosta. Samalla tarjoutuu mahdollisuus jakaa uniapneaan liittyviä kokemuksia ja tunteita samassa tilanteessa olevien kurssilaisten kanssa.

Kuntoutuksesta voimaa arkeen uniapnean kanssa

Uniapneakurssilla etsimme yhdessä hyviä keinoja parempaan arjen hallintaan muuttuneessa elämäntilanteessa. Asiantuntijamme auttavat tunnistamaan ja ymmärtämään uniapnean myötä tulleita haasteita. Tunnistamme voimavarojen lähteitä ja tuemme vahvempiin valmiuksiin osallistua ja toimia elämän eri osa-alueilla.

Uniapnea-kuntoutuskurssin muodot ja toteutus

Uniapeakurssi koostuu 8 kuukauden aikana pidetyistä kahdesta 5 vuorokauden ryhmäjaksosta, joiden välillä kurssilaisia tuetaan kuntoutumisen etenemisessä väliyhteydenotoilla. Kuntoutukseen voi osallistua avomuotoisesti tai majoittuen. Uniapeakuntoutus on ryhmämuotoista, mutta henkilökohtainen kuntoutustarve on tärkeässä asemassa. Asiantuntijamme moniammatillisessa tiimissä kulkevat jokaisen osallistujan rinnalla kohti yksilöllisiä tavoitteita.

Hakuohjeet

Täytä Kelan kuntoutushakemus KU132.
Liitä mukaan lääkärin B-lausunto terveydentilastasi ja kuntoutuksen tarpeestasi.
Palauta hakemuksesi Kelaan. Kurssit toteutetaan yhdessä Kelan kanssa.

Lisätietoja:

Verve Oulu
kuntoutussihteeri Helena Rajaniemi
050 312 6187 (ma-pe 8-15.30)
helena.rajaniemi@verve.fi

Tervetuloa uniapneakurssille:

Aikataulut

Kurssit on suunnattu yli 20-vuotiaille työelämässä oleville, sinne palaaville, kuntoutustuella oleville, opiskelijoille tai eläkkeellä oleville.

Ota yhteyttä