Nuotti-valmennus

Kenelle?

Nuotti-valmennus sopii sinulle, kun tarvitset tukea elämäntilanteesi ja tulevaisuuden toiveiden selkiyttämiseen sekä ohjausta alustavan opiskelu- tai työelämäsuunnitelman tekemiseen. Olet 16–29-vuotias ja sinulla ei ole opiskelu- tai työpaikkaa tai opintosi ovat vaarassa keskeytyä. Haluaisit kuitenkin päästä eteenpäin tulevaisuuden suunnitelmasi kanssa. Oman valmentajasi kanssa asetat vahvuuksiasi ja toiveitasi vastaavat tavoitteet ja lähdette yhdessä niitä kohti.

Palvelukuvaus

Valmennus toteutetaan viiden kuukauden aikana. Tapaamme pääasiassa sinulle sopivissa arjen ympäristöissä. Voit ottaa mukaan läheisiäsi tai verkostosi jäseniä. Osa valmennuksesta on mahdollista toteuttaa myös etänä, esimerkiksi videoyhteydellä. Valitset valmentajasi kanssa teille sopivimmat yhteydenpidon tavat tapaamistenne välille. Nuotti-valmennus on maksutonta ja valmennuksen ajalta on mahdollista saada kuntoutusrahaa.

Lue myös blogi: Nuotti-valmennuksella eteenpäin >>

Hakuohjeet

Soita Kelaan 020 692 205. Kerro, että haluaisit Nuottivalmennukseen.

Voit kysyä apua hakemiseen myös verkostostasi tai suoraan meiltä Vervestä. Sinua lähimmän toimipaikkamme ja Nuottivalmentajan yhteystiedot löydät alta.

Ota yhteyttä