NUOTTI-valmennus

Kenelle NUOTTI-valmennus on tarkoitettu?

NUOTTI-valmennus sopii sinulle, kun tarvitset tukea elämäntilanteesi ja tulevaisuuden toiveiden selkiyttämiseen sekä ohjausta alustavan opiskelu- tai työelämäsuunnitelman tekemiseen. Olet 16–29-vuotias ja sinulla ei ole opiskelu- tai työpaikkaa tai opintosi ovat vaarassa keskeytyä. Haluaisit kuitenkin päästä eteenpäin tulevaisuuden suunnitelmasi kanssa. Oman valmentajasi kanssa asetat vahvuuksiasi ja toiveitasi vastaavat tavoitteet ja lähdette yhdessä niitä kohti.

NUOTTI-valmennuksen palvelukuvaus

Valmennus toteutetaan viiden kuukauden aikana. Tapaamme pääasiassa sinulle sopivissa arjen ympäristöissä. Voit ottaa mukaan läheisiäsi tai verkostosi jäseniä. Osa valmennuksesta on mahdollista toteuttaa myös etänä, esimerkiksi videoyhteydellä. Valitset valmentajasi kanssa teille sopivimmat yhteydenpidon tavat tapaamistenne välille. NUOTTI-valmennus on sinulle maksutonta (Kelan kustantama valmennus) ja valmennuksen ajalta on mahdollista saada kuntoutusrahaa.

Lue myös blogi: Nuotti-valmennuksella eteenpäin >>

Ajankohtaista

1.4. 2022 tehdyn liiketoimintakaupan myötä tämä palvelu on jatkossa osa suomalaista Coronaria Kuntoutus- ja terapiapalveluita. Palvelu jatkuu entiseen tapaan.  Lue liiketoimintakaupasta lisää >

Coronaria toteuttaa myös NUOTTI-valmennusta eri puolella Suomea.  Katso paikkakunnat Coronarian sivuilta >

 

Hakuohjeet

Soita Kelaan puh. 020 692 205 ja kerro, että haluat Coronaria Verven NUOTTI-valmennukseen.

Voit kysyä apua hakemiseen myös verkostostasi tai suoraan meiltä Coronaria Vervestä. Sinua lähimmän toimipaikkamme ja NUOTTI-valmentajan yhteystiedot löydät alta.

Ota yhteyttä