Lokomat® -robotisoitu kävelykuntoutus

Kenelle?

Lokomat®-harjoittelusta hyötyvät tutkitusti esimerkiksi aivoverenkiertohäiriön saaneet, selkäydinvammautuneet, aivovammautuneet sekä erilaisia neurologisia sairauksia sairastavat henkilöt.

Tavoite

Robotiikan avustaman liikkeen ja sen antaman jatkuvan palautteen myötä kävelyharjoittelusta saadaan intensiivisempää ja tehokkaampaa. Useat säätömahdollisuudet takaavat optimaalisen harjoitteluympäristön ja antavat runsaasti erilaisia harjoitusmahdollisuuksia. Robotiikka mahdollistaa esimerkiksi tarkan dynaamisen painonkevennyksen, ohjausvoimaa voidaan säätää potilas- ja raajakohtaisesti ja lihasvoiman ja nivelkulmien säätely on yksilöllistä. Arviointi ja dokumentointi toteutuvat reaaliajassa. 

Palvelukuvaus

Lokomat® mahdollistaa symmetrisen kävelyn harjoittelun pystyasennossa. Robotiikan avustaman liikkeen ja sen antaman jatkuvan palautteen myötä kävelyharjoittelusta saadaan intensiivisempää ja tehokkaampaa. Free D -lisäosa tuo luonnollisuutta kävelyyn. Se mahdollistaa lantionkierron, painonsiirron sekä ylävartalon aktiivisuuden kävelyharjoittelun aikana.

Modernin teknologian sekä vahvan kuntoutusosaamisen yhdistämisellä Verve Oulussa voidaan tarjota monille asiakasryhmille entistäkin parempaa ja tuloksellisempaa kuntoutusta. Kullekin asiakkaalle räätälöidään omien tavoitteiden mukainen terapiajakso. Muita kuntoutus- sekä majoituspalveluja yhdistämällä voidaan luoda todella monipuolisia yksilöllisiä kuntoutusratkaisuja.

Lue lisää Lokomat -kävelykuntoutuksesta:

Kävelyrobotin otteessa kuntoutujalla on hyvät oltavat – robotin avulla te­ra­pia­ker­to­jen teho mo­nin­ker­tais­tuu (sis. videon) Artikkeli Kalevassa 25.1.2019

"Nyt mennään" olivat viimeiset sanat, jotka rauhanturvaaja kuuli ennen helikopterionnettomuutta, nyt mies kuntoutuu kävelyrobotilla.  Yle Uutiset 28.1.2019

 

Hakuohjeet

Lokomat®-kävelyharjoitteluun voi hakeutua julkisen terveydenhuollon tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella sekä itse maksaen.

Lisätietoja:

Verve Oulu 
Seija Hirsilä
050 312 7259
seija.hirsila@verve.fi

Tervetuloa kuntoutukseen Verve Ouluun!