Uniapneakurssilta tasapainoa arkeen

Uniapnea vaikuttaa elämään monin tavoin. Kuntoutuksessa etsimme keinoja sinulle mieleisen arjen löytämiseksi ja tunnistamme voimavaroja parempaan jaksamiseen. Annamme sinulle eväitä mahdollisimman täysipainoiseen elämään uniapnean kanssa. 

Uniapnea-kuntoutuksesta voimaa arkeen

Uniapnea-kuntoutuskurssilla tuemme sinua hallitsemaan paremmin elämäntilannettasi uniapnean kanssa. Saat syvällisempää tietoa sairaudestasi sekä lisää ymmärrystä sen aiheuttamista haasteista. Löydät uusia keinoja käytännön ongelmien ratkaisemiseen. 

Tukenasi on joukko kuntoutuksen asiantuntijoita, kuten sairaanhoitaja, fysioterapeutti ja erikoislääkäri. Voimia antavat myös kohtaamiset muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Kuntoutus on ryhmämuotoista, mutta se sisältää yksilötapaamisia asiantuntijoiden kanssa.

Uniapnea-kuntoutuskurssin muodot ja toteutus

Kuntoutus järjestetään Verve Oulun toimipisteessä, Uusikadulla. Uniapnea-kurssi toteutetaan kahdessa 5 vuorokauden jaksossa. Voit yöpyä meidän tiloissamme tai käydä kuntoutuksessa kotoa käsin. Kuntoutuskurssi uniapneaa sairastaville on sopiva, jos

  • olet yli 20-vuotias ja sinulla on todettu uniapnea, 
  • ja tarvitset sairautesi vuoksi moniammatillista tukea ja ohjausta.

Hakuohjeet

Täytä Kelan kuntoutushakemus KU132.
Liitä mukaan lääkärin B-lausunto terveydentilastasi ja kuntoutuksen tarpeestasi.
Palauta hakemuksesi Kelaan. Kurssit toteutetaan yhdessä Kelan kanssa.

Lisätietoja:

Verve Oulu
kuntoutussihteeri Helena Rajaniemi
050 312 6187 
kuntoutussihteeri@verve.fi

Tervetuloa uniapneakurssille:

Aikataulut

Kurssit on suunnattu yli 20-vuotiaille työelämässä oleville, sinne palaaville, kuntoutustuella oleville, opiskelijoille tai eläkkeellä oleville.