Verve Pori Työkyvynarviointi

Työkyvyn selvittäminen

 • Työkyvyn määrittely
  Katsomme tilannettasi terveyden ja työelämän valmiuksien näkökulmasta. Huomioimme myös toimintakykyäsi kokonaisvaltaisesti ja arkesi sujuvuutta. Palvelun aikana tapaat lääkärin, psykologin ja sosionomin sekä tarvittaessa fysioterapeutin ja/tai ammatillisen kuntoutusohjaajan. Palvelun kesto on 2–3 päivää.
   
 • Kuntoutustutkimus
  Arvioimme sinun mahdollisuuksiasi päästä ammatilliseen kuntoutukseen lääkärin, psykologin ja sosionomin tapaamisissa. Tarvittaessa tapaat myös fysioterapeutin ja/tai ammatillisen kuntoutusohjaajan. Palvelun kesto on 4–7 päivää.

 

Psykologiarvioinnit

 • Psykologiarviointi
  Psykologiarviointi sopii sinulle, jos tarvitset lisää tutkimuksiin perustuvaa tietoa opiskeluedellytyksistäsi tai työ- ja toimintakyvystäsi. Psykologin työ- ja toimintakyvyn arvioinnissa tutkitaan ja arvioidaan kognitiivista tasoasi sekä psyykkisiä toimintaedellytyksiäsi. Psykologi ottaa kantaa myös lähetteessäsi esitettyihin kysymyksiin.
   
 • Lisätutkimukset
  Tarvittaessa ohjaamme sinut lisätutkimuksiin, joiden tarkoitus on täydentää aikaisemmissa arvioinneissa tehtyjä tutkimuksia. Tavoitteena voi myös olla tarkempi tutkimus tietystä osa-alueesta kuten persoonallisuudesta. Lisätutkimus voi olla myös konsultointia tai hoidon arviointia.

Hakuohjeet

Kaikki palvelumme sisältävät asiakkaan jatko-ohjauksen. Asiakas kutsutaan tapaamiseen 4 viikon sisällä toimeksiannon saapumisesta. Tarvittaessa voidaan sopia myös nopeammasta aloituksesta.
Ota yhteyttä omaan virkailijaasi Satakunnan TE-toimistossa tai Satakunnan TYP:ssa.