Toimintakonseptien uudistaminen

Toiminnan uudistaminen voi tulla välttämättömäksi, jos toimintaympäristössä tai asiakkaiden tarpeissa tapahtuu muutoksia. Toimintakonseptien uudistaminen on palvelu, joka valmentaa muutosjohtajuuteen ja tarjoaa työkaluja, joiden avulla pystytään jäsentämään liiketoiminnan uudistamisen suunta ja tarvittavat toimenpiteet. 

Palvelukuvaus

  • Arvioidaan mikä on johtanut nykytilanteeseen ja hyödynnetään arjesta kerättyä peiliaineistoa
  • Muutosprosessi toteutetaan osallistamalla ja ohjaamalla työyhteisöä tutkimaan omaa työtään sekä etsimään ja kokeilemaan uusia ratkaisuja
  • Työmuotona konsultin vetämät työkokoukset

Tavoite

Uusia muutosjohtamisen työkaluja, joiden avulla pystytään jäsentämään toiminnan uudistamisen suunta ja tarvittavat toimenpiteet.

Kenelle?

Organisaatioiden, yritysten ja työyhteisöjen, erilaisten yksiköiden tai tiimien työn muutostilanteiden hallintaan, esimiesten ja työntekijöiden yhteiseen työn tarkasteluun.

 

Hakuohjeet

Tulemme mielellämme keskustelemaan kehittämisen suunnasta, kun työn sujuminen ja työyhteisön hyvinvointi mietityttää. Yhteydenotto ja alustava tarpeiden kartoitus ei vielä sido, mutta auttaa jo varmasti näkemään, missä työn kehittämisen asiantuntija voisi olla avuksi. Meidät tavoittaa soittamalla, lähettämällä sähköpostia (etunimi.sukunimi@verve.fi) tai ottamalla yhteyttä palautelomakkeella.

Kysy lisätietoja:

Koistinen Kirsi
Konsultointitoiminnan johtaja, filosofian tohtori
kirsi.koistinen@verve.fi
040 771 2296

Tolonen Airi
Kehittämiskonsultti, terveystieteiden maisteri
airi.tolonen@verve.fi
040 764 4611

Ota yhteyttä