Toimintakonseptien uudistaminen

Toimintakonseptien uudistamisella kohti tuotannon sujumista ja jatkuvaa muutosjohtamista

Toimintakonseptien uudistaminen on palvelu, joka valmentaa samalla muutosjohtajuuteen ja tarjoaa työkaluja, joiden avulla pystytään jäsentämään liiketoiminnan uudistamisen suunta ja tarvittavat toimenpiteet.

Toimintakonseptien uudistamisen myötä yritys saa osaamisesta ja käytännönläheisiä työkaluja muutosjohtamiseen. Syvällisen ymmärryksen ja muutosjohtamisen menetelmien avulla yritys pystyy jäsentämään toimintansa uudistamisen suunnan ja tarvittavat toimenpiteet.

Toimintakonseptien uudistamisen prosessi

  • Työyhteisö rakentaa esimiestensä kanssa tilannekuvan, jossa muodostuu yhteinen käsitystä siitä, mistä ollaan tultu ja mihin ollaan menossa.
  • Muutosprosessi toteutetaan osallistamalla ja ohjaamalla työyhteisöä tutkimaan omaa työtään ja etsimään ja kokeilemaan uusia ratkaisuja.
  • Toimintakonseptien uudistamisessa työyhteisö kokoontuu yhteisiin työkokouksiin.  Työkokoukset ovat osallistavia, toisin sanoen niissä  analysoidaan arjesta kerättyä aineistoa, tehdään harjoituksia ja  opetellaan jatkuvan kehittämisen työkaluja.

Palvelujemme pohjana on tutkimustoiminta

Yritysten ja työyhteisöjen tarpeisiin kohdennetut asiantuntija- ja konsultointipalvelumme perustuvat laajaan perustutkimukseen. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut meille vahvaa tietoutta työn muutoksesta, työhyvinvoinnista ja oppimisesta. Palvelujemme taustalla on Helsingin yliopistosta lähtöisin oleva kehittävä työntutkimus, jonka taustat löytyvät toiminnan teoriasta. Kehittävä työntutkimus tutkii muutosta työssä, teknologioissa ja organisaatioissa. Kehittävässä työntutkimuksessa työntekijät analysoivat ja kehittävät työtään yhdessä ulkopuolisten työelämän ammattilaisten ja konsulttien kanssa.

Ota yhteyttä konsultteihimme

Tulemme mielellämme keskustelemaan kehittämisen suunnasta, kun työn sujuminen ja työyhteisön hyvinvointi mietityttää. Yhteydenotto ja alustava tarpeiden kartoitus ei vielä sido, mutta auttaa jo varmasti näkemään, missä työn kehittämisen asiantuntija voisi olla avuksi. Meidät tavoittaa soittamalla, lähettämällä sähköpostia (etunimi.sukunimi@verve.fi) tai ottamalla yhteyttä palautelomakkeella.

Kysy lisätietoja:

Koistinen Kirsi
Konsultointitoiminnan johtaja, filosofian tohtori
kirsi.koistinen@verve.fi
040 771 2296

Tolonen Airi
Kehittämiskonsultti, terveystieteiden maisteri
airi.tolonen@verve.fi
040 764 4611

 

Tutustu työntajien, yritysten ja organisaatioasiakkaidemme kokemuksiin palveluistamme >>

Ota yhteyttä