Palvelut työhallinnon asiakkaille

Tarjoamme työhallinnon asiakkaille erilaisia työ- ja toimintakyvyn arviointeja, selvityksiä ja valmennuksia. Näitä ovat mm. työkykyarviot, kuntoutustutkimukset, asiantuntijakonsultaatiot ja työhönvalmennukset.

Tavoitteet

Yhteisenä tavoitteena näillä palveluilla on arvioida yksilöllisesti kuntoutujan työ- ja toimintakykyä. Tavoitteena on edistää asiakkaan jatkamista työelämässä tai sinne palaamista.

Palvelun toteuttajat valitaan palvelukohtaisesti työelämän ja kuntoutuksen asiantuntijoista koostuvasta työryhmästä, johon kuuluvat ammatillinen kuntoutusohjaaja, kuntoutuslääkäri, sosiaalityöntekijä ja psykologi. Tarvittaessa palvelujen toteutukseen osallistuvat yhdessä tilaajan kanssa määritellyt erityisasiantuntijat.

Kenelle?

Palvelut soveltuvat asiakkaille, joiden terveydentilaa ja työ- ja toimintakykyä heikentäviä syitä ei ole riittävästi tutkittu ja niiden merkitystä työ- ja toimintakyvylle ei ole arvioitu.

Palvelukuvaus

Palvelutarjontamme työhallinnon asiakkaille vaihtelee toimipaikoittain. Tiedustele palveluja TE-toimistostasi tai Vervestä.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin kuntoutuksesta. >>

Hakuohjeet

Tiedustele palveluja TE-toimistostasi tai Vervestä. Puhelinnumeron sinua lähimpään toimipaikkaan löydät alta.

Lisätietoja:

kuntoutussihteeri@verve.fi
kuntoutussihteeri.mikkeli@verve.fi

Ota yhteyttä